Dührohamot kapott egy transzszexuális férfi, miután “uram”-ként szólították meg

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Istenem, nem győzök eléggé hálát adni neked, amiért az elmaradott és világmegváltó eszméktől még nem agyonterhelt Kelet-Európában születtem.

Ez az érzés csak tovább erősödött bennem azon videó megtekintése után, ahol egy magából kikelt kibaszottul ocsmány nőnek maszkírozott férfi önmagából kikeltve üvöltözik szerencsétlen eladóval, és az eladó védelmére kelő hölggyel (ő viszont valódi nő volt).

A konfliktus alapja: mindez hol máshol, mint az Egyesül Államok egyik üzletében játszóik, ahol az eladó többször is “uramnak” szólította az identitászavaros férfit, aki ezért őrjöngő hisztérika módjára tombolt. A jelenet maga annyira szürreális, hogy vicc is lehetne.

Idézet a videóban lévő párbeszédből:

Transzi: Nem, azt mondtad, “uram”. Még egyszer mondom, “hölgyem!”

Transzi: De azelőtt, kibaszottul azt mondtad, hogy “uram”!

Transzi: Baszd meg az anyád! Na, menjünk ki akkor! Még egyszer uramnak hívsz, mutatok neked egy kibaszott urat!

Itt van az a rész amikor úgy istenesen be kellett volna vinni egy állast ennek az elbaszott hímringyónak, és addig rugdosni a földön, amíg lélegzik. Persze a művelt és felvilágosult Nyugaton ilyet véletlenül sem tennének, csak nyelik a sértéseket, ahogy jó demokratákhoz illik. (Azért azt megnéztem volna, hogy ugyanezt a műsort egy fekával teli gettóban bejátszotta volna-e, valószínűleg nem merte volna).

De később inkább már viccesre fordul a jelenet:

Eladó: Elnézést hölgyem, máris megszerezem a telefonszámot, rendben?

Eladó: Csak ne káromkodjon.

Eladó: Oké, uram..

Eladó: Hölgyem, elnézést, elnézést.

Transzi: (üvölt)

Nos, azt hiszem újra csak hálával tartozom a jó Istennek, hogy ettől a moslék embertípustól eddig megóvta országunkat. Kitartást és heves ellenállást kívánok Ryan Fournier Trump-párti politikai kommentátornak, aki figyelemfelhívásával jelzi: elérkezett az idő az efféle hulladék népség eltiprására.

Remélem Trump elnök minden támogatást megvon majd tőlük, és persze a jogaikat is erősen megnyirbálja. Akkor elmondhatnánk, hogy megtettük az első lépést egy valóban emberi civilizáció kiépítése felé. Ámen!

Teljes videó a konfliktusról:

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel