Drogos fiatalok brutálisan megvertek, majd megkéseltek egy kismamát

Három fiatal tinédzser támadott meg egy terhes kismamát, hogy elvegyék tőle autóját. A 33 éves kaliforniai Tanya Nguyen testébe tízszer szúrták bele késüket, majd kirúgták két fogát, elvették tőle a kocsikulcsát és elhajtottak. A szerencsétlen nő hiába könyörgött nekik, hogy ne bántsák, hiszen gyermeket vár – támadóit, a 18 éves Jesus Moralest, a 19 éves Andrew Brant, és a 20 éves Christian Reyest mit sem érdekelte állapota.

1822911_37920462-1553274374563863-r.jpg

© GoFundMe

Csodával határos módon Nguyen és magzata is túlélte a kegyetlen támadást, ám a fiatal kismama egyelőre kórházi ápolásra szorul. A kaliforniai rendőrség hamar kézre kerítette a három erőszakos rablót, mert azok pár kilométer után szinte totálkárosra törték a lopott autót. A támadók két női társukhoz igyekeztek. Mint kiderült, az ötfős banda éppen drogot vásárolt a környéken, amikor meglátták Nguyent autójával. Kitervelték, hogy erőszakkal megszerzik tőle a kocsit, a három férfi megtámadja, míg a két 24 éves lány, Christina Luna, és Monica Gomez, távolabbról figyelnek, hogy ne zavarja meg senki őket a rablásban.

Pregnant Woman Stabbed 10x For Her Car & Phone

A Catholic school teacher in Beverly Hills, Tanya Nguyen was stabbed 10x during a carjacking in Sunland, California last week. She is 12-weeks pregnant. Five gang members have been arrested. Credit: CBS2LA

Posted by Asian Dawn on Wednesday, March 27, 2019

A rendőrség mind az öt elkövetőt letartóztatta haszonszerzés céljából, előre kitervelt rablás és különös kegyetlenséggel elkövetett kétrendbeli gyilkossági kísérletért miatt.

(via Metro)

Forrás