Drábik János szerint ez a teendő Trianonnal: ez még NEM lezárt ügy! – Sokkoló előadás minden magyarnak!"

“Mi a teendő a Trianon 100. évfordulójára.” Dr. Drábik János a Trianon Társaság elnökének beszéde a Budakalászi Faluházban.

Trianon 100 éves lesz. Mit kezdjünk vele?

Döntsük meg, vagy törődjünk bele…?

Nyilvánvaló, hogy azt kell keresnünk, hogy hogyan lehet megdönteni…

Akik ma Európát irányítják, azok gyakorlatilag ugyanazok, akik annak idején “megcsinálták” az első világháborút is.

Még gyalázatosabb titkos háború indult el ezután. A háború maga is borzalmas volt, 17 millió halott, félelem és reménytelenség szaga a levegőben.

Mégis a béka volt a leggyalázatosabb, mert egyszerűen megtagadta annak a 2000 évnek az eredményét, ami annak idején a kontinensen kialakult a történelem és az egymáshoz való viszonyulás kapcsán.

Ezek az elitek ma nem tudják igazán, hogyan kell tisztességesen megvívni egy háborút, vagy egy békét ténylegesen megkötni, hogy az valóban békét hozzon a nemzetközösségek számára. Hogy például egy béke megkötése kapcsán illik meghívni a legyőzött felet is…

Kibújt a cionista államok feletti hatalom a sötétből, mely 20 évig szervezte és próbálta generálni az első világháborút, mely végül sikerült is neki.

Sokan nem így gondolják, de Drábik János szerint az államok feletti pénzhatalom csinálta az egészet. Ők voltak azok, akik a németeket is belerángatták a háborúba, és akik valójában végig ott voltak, és a szálakat mozgatták a háttérben.

Valójában mindenki dróton volt rángatva…

Ki kell mondani, mert véget kell vetni annak, hogy mindig az igazság húzza a rövidebbet, csak mert a pénzhatalmi elit érdekei úgy diktálják.

Az igazság ugyanis nem íródhat felül.

Trianon ma is vérző seb, ami gyógyításra szorul… az egyetlen segítő társunk van ebben a “harcban”.

Az IGAZSÁG. Mert nekünk igazunk van…

Érdemes Drábik János magyar szívű, szenvedélyes előadását végighallgatni, rengeteg érdekes és leleplező dolgot mond!