A COVID-19, biológiai világháború Kína ellen – Drábik János mindenkit leleplez: Bill Gates, 5G, 911, háttérhatalom

dr bik j nos mindenkit leleplez a koronav rus egy biol giai vil gh bor 8211 sz ba ker l m g 5g bill gates 911 h tt rhatalom ZoCMndMRQ30

Drábik János leleplező kutatásai szerint egyértelmű, hogy a koronavírust, az Egyesült Államokban fejlesztették ki. Azt is pontosan meghatározza, melyik laboratóriumban és onnan, hogyan juttatták el Vuhan területére.

Több ezer dokumentum alapján leleplezi, hogy a főkolompos a rejtett pénzhatalmi világelit irányításával, Bill Gates volt személyesen az egyik legfőbb közreműködő. A vírus elterjesztése pedig, Kína biológiai fegyverrel történő szándékos megtámadása volt.

Ehhez a Vuhanban megrendezésre kerülő, katonai olimpiai játékokat használták fel, ahol egyébként az amerikai hadsereg csúnyán leszerepelt, még mi magyarok is több érmet hoztunk haza mint ők. Kína 300, Oroszország 100 aranyat nyertek. Az USA egyet sem.

Azonban a kínaiak, nagyon gyorsan reagáltak és az erős központi állami irányításukkal nagyon hatékonyan tudták lezárni a fertőzött területet és megakadályozni az egész országra történő elterjedését.

Viszont a világba való elterjedését nem akadályozták meg. Kína pedig az ennek e következtében bekövetkezett gazdasági összeomlást kihasználva, felvásárolt rengetek amerikai tulajdonú céget a kötvényeken keresztül.

Erre lett az amerikai válasz, azok a tömeges közösségi perek, amivel több trillió dollárra perelik a kínaiakat, ami pereket, ha megnyernek, akkor Kína összes dollár és kötvény alapú vagyonát elkobozzák, ezzel gazdaságilag a földel egyenlővé téve az egész kínai birodalmat.

Szóba kerül még az 5G és a koronavírus kapcsolata is. Elmondja, hogy kutatások bizonyítják, hogy mindenhol, ahol a legerőteljesebb volt a vírus terjedése, ott a legsűrűbb az 5G telepítettsége.

Drábik úr beszél még a New York-i tornyok lerombolásáról is, szerinte dokumentumok bizonyítják, hogy a 9/11-es terror akciót a Moszad szervezte. Elmondta, hogy a tornyok lerombolása után, a NATO európai parancsnokának felfedték, hogy pontosan milyen országokban robbantanak ki a Közel-Keleten háborúkat.

Azonban a háttérhatalmi világelit rájött, hogy a hagyományos háborúkkal már nem sikerült elérniük a céljaikat, a taktikai, kisebb atomfegyverek bevetését pedig az oroszok meggátolták, mivel közölték, hogy azokat is teljes atomtámadásnak fogják értékelni és eszerint teszik meg a válaszlépéseiket. Így a világ irányítói, egy új fegyver típust vetettek be és biológiai fegyverviseléssel támadják meg a céljaikat akadályozó országokat.

Egy kis kitérőben, a magyar kormány koronavírus vészhelyet kezelése is szóba került a beszélgetés folyamán.

Drábik János, folytatja a kutatásait és egy külön könyvben foglalja össze, írja meg a feltáró oknyomozásának az eredményeit. Ha a könyv készen lesz, újabb beszélgetésre várják a VN TV stúdiójában.

Külön érdekessége a mostani beszélgetésnek, hogy a műsorvezető többször is rászól Drábik úrra, hogy csak kínáról beszéljen és hagyja ki az Amerikára és Bill Gates-re vonatkozó információkat, amire Drábik úr nem volt hajlandó. A szóváltásból érezhető, hogy valószínűleg már a beszélgetés előtt is kérték erre, csak ő nem volt hajlandó ezt betartani.

Mindenképpen érdekes és izgalmas beszélgetés hangzott el, érdemes végighallgatni: