Dr. Neparáczki Endre a valódi eredetünk és az MTA várható támadása – VIDEÓ


karosi-temeto-leletek-1-585x373.jpg

A nemzetellenes erők nem hagyhatják, hogy felszínre kerüljön az igazság!+

Teljesen mindegy, hogy mit mond az MTA! Magukat teszik nevetség tárgyává! Már nem sokáig tudják fenntartani hazug elméleteiket.

genetikai vizsgálatok történtek, és jelenleg is zajlanak a Karosi temetővel kapcsolatban.

A hivatalos információk szerint ez egy honfoglalás kori temető, de valójában nem honfoglalás történt, hanem HAZATÉRÉS.

Több génmarkert is találtak itt. Az egyik azok a gének csoportja, amik az Ázsiai területeket lefedő hun utódnépekkel rokonítható.

Ez közel 40%.

A a másik csoport pedig skandináv.germán, részben pedig szkíta. A szkíták is egy törzsszövetség voltak, és a hunok is szkíták voltak eredendően.

A hipotézisek szerint – mert nincs nyelvi emlék – az indoeurópai emberekhez köthető kultúra volt.

Európa döntően ettől a bronzkori kultúrától, a Jamnaja-kultúrától származik, ami egy preszkíta kultúra volt.

Ez a kultúra lovagolt, bronzfegyvereket használtak, először ők voltak azok, akik kőbabákat állítottak, és halomsírba temetkeztek.

Ez a mai Ukrajna és az Ural nyugati oldalán is jelen volt, mint kultúra.

A hunok vezető rétege europid jelleggel bíró emberek voltak a vizsgálatok alapján.

Ez pedig több érdekes dolgot vethet fel.

Neparáczki Endre kaukázusi, közel-keleti génekkel rendelkező géneket tartalmazó leleteket talál a gazdag sírhelyeken.

Kiderült, hogy a genetikai vizsgálatok alátámasztják azt, hogy a magyarság bölcsője akár a Mezopotámiai terület lehetett.

Ezt a krónikánk egy része is alátámaszthatja.

Érdemes a teljes előadást végighallgatni, kitér a Neparáczki Endre általi óriási felfedezésre, és arra, hogy az MTA mindent elkövet azért, hogy a végső igazság ne derülhessen ki.


Like it? Share with your friends!

One Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

  1. A MTA most úgy viselkedik mint a középkori egyház amikor a tudósok kijelentették,hogy a tudomány mai állása szerint a föld NEM lapos és a föld kering a nap körül nem pedig fordítva.Hány és hány embernek kellett máglyán elégnie míg az egyház meghátrált és elfogadta tudományos tényeket.
    Így tesz most a “Magyar “Tudományos Akadémia minden tudóssal ,aki azt meri állítani,hogy a föld nem lapos:)
    Annyira görcsösen ragaszkodnak a régi elméleteikhez amiket egy kezdetleges,ma már elavult módon alakítottak ki,és képtelenek haladni a korral!Az archeogenetika által nyújtott lehetőségekkel.Valamelyest értem a gondolkodásukat,és még ha nemis feltételezem,hogy mindnyájuk aljas ártó szándékból ragaszkodik a finnugorizmushoz,mivel ők ha jól tudom meghívásos alapon kerülhetnek be az Akadémiára,ha egy új ember megkérdőjelezné a régiek elméleteit akkor azoknak az életművét tenné nevetségessé akik lehetővé tették,hogy bekerüljön ebbe az elit klubba.
    Ezért kell őket megkerülni és a kishitűek,öngyűlölők kedvéért nemzetközi szakértőket is fel kell kérni,hogy ellenőrizzék az adatokat.Mert ha egy Magyar mondja,akkor az Magyarkodik.Már a szerencsétlen Finnek el se jönnek a Magyar Finnugor találkozókra de mi akkor is csak a régi lemezt hallgatjuk az MTA-tól…..

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük