Dobrev ingyen gázt, vizet és villanyt ígér a népnek. Ingyen sör és örökélet nem is lesz?

Dobrev ingyen gázt, vizet és villanyt ígér a népnek. Ingyen sör nem lesz?
A_CIKK_SZÖVEGÉNEK_FELOLVASÁSA
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Dobrev ingyen gázt, vizet és villanyt ígér a népnek. Ingyen sör nem lesz?

Ingyen gáz, ingyen villany, ingyen víz

A tervezett intézkedések röviden összefoglalva: el venni a pénzt azoktól akik dolgoznak és oda adni azoknak akik nem is akarnak dolgozni .

A miniszterelnök-jelölt arról is beszélt, szeretné visszaállítani a nyugdíjak svájci indexálását. Szerinte a rezsicsökkentés annak segít, aki az úszómedencéjét vagy a kocsibeállóját akarja fűteni. (Tehát a rezsicsökkentés eltörölve.) Szerinte be kell vezetni a közműminimumot, húzni kell egy határt, aki annál kevesebbet fogyaszt, az ingyen kaphat gázt, vizet és villanyt.

A család, az család, család ott van, ahol szeretet van – jelentette ki Dobrev Klára. Vagyis az LMBTQ+ együtt éléseket el kell ismerni családnak és ha össze(meleg)házasodnak akkor minden családi kedvezmény nekik is jár.

Hozzátette, a családi pótlékot a duplájára, a fogyatékos gyermeket nevelők és az egyedülálló szülők esetében pedig a háromszorosára emelné. Ezek ugye elkerülhetetlen adóemelések járnak azok számára akik nem a minimumot keresik, ahogyan azt az előzőekben be is lengették. Ez lesz a több sávos adókulcs, amiben mindenki aki nem a minimumot keresik annak többet kell adóznia.

Természetesen a KATA adózást is eltörlik, hogy a kisvállalkozókat is jól megtudják sarcolni. Ebből egyenesen következik, hogy a gazdaság újra feketében lesz, mert legálisan nem fogja tudni a kisvállalkozó kitermelni az adó és járulék költségeit.

Majd megint nem éri meg bejelenteni rendesen a dolgozókat, mindenkit minimum bérre jelentenek be, a többit feketén adják, így azután az adóbevétel növekedés helyett , bevétel csökkenés következik be, a kiesett összegeket pedig majd IMF hitelből kell fedezni.

Az egészségügyre áttérve azt mondta, a járvány világosan megmutatta, hogy emberéletet csak ember tud megmenteni. Az egészségügyi fejlesztés ne csak a kórházak épületeiről, a rendelőkről és az eszközökről szóljon, a következő években 3000 szakorvost és legalább 9000 szakdolgozót kell szolgálatba állítani az egészségügyben és szükség van még 500 háziorvosra is – szögezte le. Hogy ezt a tizezer eü dolgozót és több ezer orvost honnan akasztják le arról nem szól a fáma.

Forrás …

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Oszd meg a cikket ismerőseiddel