Döbbenetes jövő: 2048-ra a robotok túlszaporodják az emberiséget?

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

A jövőkutatók megkongatták a vészharangot. Tragikus jövő forrhat ki az emberiség számára. Egy olyan borzalmas jövőkép, mely alapjaiban rázhatja mega fajunkat és a komplett társadalmat.

Alig néhány évtizeden belül ugyanis kisebbségbe kerülhetünk a saját bolygónkon. Igen, jól olvastátok, kisebbségbe…

Arról van szó ugyanis, hogy a jövőkutatók szimulálták a jövőt, ami azt mutatta, hogy elképesztő ütemben fejlődik a robotika hogy 2048-ra a robotok túlszaporodhatják létszámban az emberiséget.

Ezt ma még így nehéz elképzelni, de figyelembe kell venni azt, hogy a robotok exponenciálisan nőnek, és nem cska nőnek, hanem a metserséges intelligencia is nagyléptékben fejlődik.

Nemsokára elérjük azt a szintet, amikor a társadalom szerves részét fogják képezni, és mivel olcsón és gyorsan legyárthatók lesznek. hasznosabbakká is válnak az élet és az ipar egyes területein, mint az emberek.

A jövő háborúit hatalmas robot hadseregekkel fogják vívni. Előbb vagy utóbb, de a teljes médiát, egyes ipari szegmenseket, de akár a tömegközlekedést is ők fogják felügyelni.

Mivel többen lesznek mint mi, a jövőkutatók szerint megvan az esélye annak, hogyha a mesterséges intelligencia valóban öntudatra ébred, a Föld érdekében törölhet el minket.

Nem úgy kell elképzelni azt, hogy többen lesznek, hogy több humanoid robot fog a Földön működni. Sokkal inkább úgy, hogy szuperszámítógépek, hadirobotok, tankok…stb. formájában lesznek jelen.

Olyan bevethető erőik lesznek, amikkel támadni tudnak, és mivel az erőforrásokhoz férnek hozzá,. a nagy gyárakban gyorsan és olcsón tudják reprodukálni magukat.

Nem véletlen, hogy a nagyobb tudományos mogulok, mint például Elon Musk arra figyelmeztették már korábban is a világot, hogy nagy baj lehet, ha nem szabályozzák a mesterséges intelligencia kutatásokat.

Ez esetben ugyanis könnyen lehet, hogy olyan szörnyet teremtünk, amit nem tudunk majd megfékezni…

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel