Döbbenet: üresek a vatikáni temető sírjai: óriási rejtély van kibontakozóban 

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Július 11-én reggel 8.15-kor a Teuton Kollégium rektora vezetésével elmondott ima után a terveknek megfelelően felnyitották az Orlandi-ügy kapcsán érintett két sírt.

Három órával később véget értek a munkálatok, mivel nem találtak sem emberi maradványokat, sem urnát, sem koporsót a sírokban.

Az alapos vizsgálatot Sophie von Hohenlohe sírjának felnyitásával kezdték. Egy 4 m × 3,7 m föld alatti üreget találtak, ami teljesen üres volt.

Ezután a másik szarkofágot is felnyitották, amelyen Charlotte Frederica mecklenburgi hercegnő neve állt. Ebből sem kerültek elő emberi maradványok. A két hercegnő családját azonnal értesítették a kutatás eredményéről.

Alessandro Gisotti megbízott szentszéki szóvivő tájékoztatása szerint most megvizsgálják a vatikáni Teuton temető területén végzett munkálatok dokumentációját.

Az egyik beavatkozás a 19. század végén, a másik pedig a múlt század ’60-as, ’70-es éveiben történt.

A vatikáni sajtóközpont igazgatója ismételten emlékeztetett rá, hogy a Szentszék mindig is figyelméről és szolidaritásáról biztosította a szenvedő Orlandi családot, különös tekintettel Emanuela édesanyjára.

Erről a figyelemről tanúskodik az is, hogy teljesítették a családnak a Teuton temető sírjainak vizsgálatára vonatkozó kérését.

Mint ismert, az Orlandi eset annak idején nagyon nagy port kavart a Vatikán körül.

Emanuela Orlandit, a vatikáni rendőrség egy alkalmazottjának 15 éves lányát 1983. június 22-én látták utoljára, amikor távozott egy zeneóráról.

Hasonló rejtély övezi a másik római lány, Mirella Gregori 40 nappal korábbi eltűnését is.

Mirella azután tűnt el, hogy felvette a kaputelefont, és azt mondta szüleinek, hogy lemegy találkozni egy osztálytársával.

Emanuela Orlandi titokzatos eltűnésével kapcsolatban számos összeesküvés-elmélet kapott lábra az elmúlt évtizedekben, ezek hol a maffiát, hol a külföldi titkosszolgálatokat, hol Mehmet Ali Agcát, a II. János Pál elleni merénylet elkövetőjét gyanítják a rejtélyes bűnügy mögött.

Szerintetek mi állhat a rejtély mögött?

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel