Döbbenet: egyre több magyar nő, szexel fizet az albérletért és ez teljesen törvényes

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Egyre több férfi ad fel olyan hirdetést, hogy lakhatást biztosít hölgyeknek, cserébe a rendszeres szexért. Ami ennél még megdöbbentőbb, hogy nagyon sok nő és fiatal lány, él is ezzel a lehetőséggel. 

Mint kiderült, a férfi nem követ el bűncselekményt azzal, ha otthonát áron alul és ezzel együtt természetbeni fizetségért árulja, sőt, még csak prostitúcióról sem beszélhetünk.

– Lakrész kiadó munkahellyel rendelkező lány vagy hölgy számára, maximum 50 éves korig. Bérleti díj igen kedvező, fix 20 ezer forint, ami tartalmazza a rezsit, plusz heti egy alkalom természetben – ezzel a felhívással keresi szexpartnerét, egyben lakótársát az ország legnagyobb aprói oldalán a magát máshol csak „mecénásként” emlegető férfi.

A titokzatos hirdetőt álnéven kerestük meg, és utánajártunk, pontosan mit is takar a „heti egy alkalom természetben”.

ElLktkpTURBXy82M2FkOTZlMmIzMWRlMGQwMGZhY Bár erkölcsileg aggályos, bűncselekménynek mégsem számít, amit a férfi tesz. A ében világos feltételeket szab.

63ad96e2b31de0d00faa27a140f68f8e.png

A buja főbérlő nem sokáig kertelt, még csak ismerkedni sem szeretett volna, csupán egy képet kért, majd rögtön a tárgyra is tért.

– A természetben fizetést én nem egy ilyen romantikus dolognak gondolom, csak hogy kihasználjuk egymást testileg – kezdte az ismeretlen, aki nem sokat árult el magáról.

Állítása szerint azért nem fedi fel azonnal a személyazonosságát, mert nem egyedülálló, ám a keresztnevét hajlandó volt elárulni. Mint mondta, annak a hölgynek, aki elfogadja a feltételeit, biztosan nem lesznek anyagi gondjai a jövőben.

– Kétféle lehetőséged van, rajtad áll, hogy melyik a szimpatikusabb. Meg lehetne oldani úgy, hogy orálisan kényeztetsz engem végig, vagy pedig aktussal oldanánk meg a dolgot – írta a férfi, aki a nem kívánt terhességre is gondolt.

– Ha utóbbit szeretnéd inkább, jó lenne, ha gyógyszerrel védekeznél, hogy elkerüljük a teherbe esést – mondta.

Kamarás Péter ügyvéd szerint bár az eset felvet némi erkölcsi aggályt, jogilag nem követ el bűncselekményt az, aki így keres magának szexpartnert.

– Nem beszélhetünk üzletszerű kéjelgésről, hiszen nincs szó válogatás nélküli szexpartner felhajtásáról, prostitúcióról. Ebből később kialakulhat akár barátság, szimpátia. Erkölcsileg mindenképp sajátos az eset, jogi értelemben azonban az ilyen albérletszerződésért senki sem tehet feljelentést – vélekedett az esettel kapcsolatban az ügyvéd.

Egyre népszerűbb gyakorlat

Nem csupán Magyarországon, de számos más külföldi országban is egyre inkább elterjedt, hogy a lakástulajdonosok szexért cserébe adják ki lakásaikat. A Lidovky nevű cseh lap egy kutatást is készített a jelenségről, amelyből kiderült, hogy általában olyan személyek árulják így a lakásukat, akik magányosak, nehezen ismerkednek, ez a fajta megoldás pedig olcsóbb számukra, mint egy prostituált.

Pszichológusok szerint a lányok legtöbbször anyagi kényszerből mennek bele az ehhez hasonló helyzetekbe.

 

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel