David Icke interjú 1. rész: Az elmekontrollált rabszolgák világállamának küszöbén

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Nem elég ráébredni az igazságra, meg is kell szabadulni a több ezer éves nyűgjeinktől, a téves önazonosulásainktól. Az emberek téves nézőpontok rabjai, elhiszik, hogy ők azok a címkék, amikkel teleragasztgatják őket.

Egyre több ember kérdőjelezi meg a világban zajló eseményeket és ébred fel. A világban az emberek többségét még az érzékelése irányítja, és valami, vagy valaki egyértelműen befolyásolja, manipulálja magát az érzékelést.

Az információk is manipulálva vannak, a cenzúra egyre erősebb és az igazság természete ma már elérhetetlen az információkon keresztül. Soha nem volt ilyen erősen korlátozva az információáramlás, az internet látszat szabadsága ellenére.

Az emberek gondolkodás nélkül töltik fel az elméjüket az internetre. A technológia kontrollja alatt működtetett mesterséges intelligencia talán már észrevétlenül át is vette az uralmat az emberek elméje felett.

https://youtube.com/watch?v=WcrDoUyWAr8%22%3Ehttps%3A

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel