Darabokra hullott ősi mitológiánkra deríthet fényt Mezopotámia homályos múltja, és a megtalált sírok!

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Olyan dolgokról lesz itt szó, amik jelentősen átalakíthatják a magyarság ősi eredetével kapcsolatos elgondolásaidat, és minden magyar ember szemét felnyitják azzal kapcsolatban, hogy mekkora bűvöletben éltek. Népünk őstörténete a krónikáinkban áll….

Nimród (Kus) a napimádó szabír nőül veszi Ankiszát, a sumer hercegnőt. A sumer kultúra és egyben civilizáció tehát mindig is kapcsolatban állt az ősi elődeinkkel, bármit is mondjanak a nyugat által fizetett – vagy inkább lefizetett – bértörténészek…

Több gyermekük közül Hunyor és Magúr nőül veszi az Ászi nép – alánok – hercegnőit. Ezzel a násszal egyúttal azok köznépét is értelemszerűen megkapják, akik nem mások voltak, mint a tatárok.

A szabírok Zab Úr népe (Kám) az első földműves államuk Zabarató (Szubartu) volt. Észak-Mezopotámia, Zab folyó, Nimrud és Árpád városok és megannyi helynév őrzi ezeket az ősi magyar eredetű neveket, melyek ékes bizonyítékai az elmondottaknak. Az Ankisza név jelentése nem más, mint “ég-föld” szülte, és sumer.

A Jemdet Nassr kultúra a Kárpát-medencéből érkezik meg Mezőföltámadásában. Zab Úr testvérei Árpa Úr és Köles Úr voltak. Apjuk Hargita volt, a föld első embere, anyjuk pedig Boristennő, apja maga az Öregisten. Egyes források egyébként őt Zeusznak is említik.

Külön érdekes, és figyelmeztető tény, hogy minden nép krónikájába és feljegyzéseiben megvan az eredet mítoszunk, csak darabokban. A kirakóst nekünk kell összeraknunk, de ha sikerül, rá fogunk jönni, hogy mi vagyunk a Föld talán legősibb népe.

Még az egyiptomi halottas könyv is említ bizonyos dolgokat, amikre érdemes odafigyelni. Az egyik ilyen a mágia, azaz tudás, a Mag Úr (Tudós, mágus, táltos sámán) a szabíroktól származott, Ozirisz pedig önmagát Árpád Zab Úrtól származtatta.

Valójában ugyanis két ős neve keveredik itt.

Árpásé és Zabosé.

Korábban már a Szegedi Egyetem genetikusai is bebizonyították, hogy ókori mezopotámanatóliai, kárpát-medencei, bronzkori, eurázsiai előszkíta, és belső-ázsiai szkíta-hun népektől származott a 9-10. századi magyarság.

Érdemes a lenti videót teljesen végignézni. Feltárul egy ősi múlt. Egy olyan múlt, amit mindenkinek ismernie kellene!

https://youtube.com/watch?v=mDq9Bn7t1WI%22%3Ehttps%3A

 

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel