Csoportosan megerőszakolták a tanárnőt, amikor családlátogatásra ment az afgán családhoz

Image result for germany migrant rape

A 29 éves tanárnő Marta Shaffner Berlinben tanít egy általános iskolában történelmet és osztályfőnöke egy olyan 5. osztálynak, ahol a tanulók 80 százaléka bevándorló család gyermeke.

A múlt héten kötelező családlátogatásokat végzett a tanulóknál, hiszen a német integrációs törvény értelmében fél évente az osztályfőnöknek naplót kell vezetnie, hogy mennyire sikeres a beilleszkedés.

Egy ilyen látogatásra ment a 11 éves, afgán fiúhoz, akinek egy nővére valamint egy 16, egy 18 és egy 21 éves fiú testvére van. Amikor megérkezett a családhoz, csak a négy fiú testvér volt otthon.

A 11 éves fiú testvérei inzultálni kezdték a fiatal tanárnőt, majd bántalmazták és mind a hárman megerőszakolták, amit a 11 éves fiú végignézett. A tanárnő próbált elmenekülni, ellenállni, minek következtében eltört a csuklója.

Image result for germany migrant rape

Még nem végeztek a fiúk, amikor hazaért a az apa és az anya is. Az apa beparancsolta feleségét és a kisebbik fiút egy másik szobába, majd ő is erőszakosan közösült a tanárnővel.

Az eset után úgy engedték el a tanárnőt, hogy ha feljelentést tesz ellenük, akkor a “barátaik” keményen bosszút fognak állni.

A tanárnő természetesen feljelentést tett a rendőrségen, akik a négy férfit elfogták. A férfiak szerint a tanárnő kihívóan volt öltözve, úgy nézett ki mint egy prostituált, így a saját törvényeik szerint nem követtek el bűnt, hiszen elmondásuk szerint amikor a tanárnő eljött a lakásból, pénzt is akartak neki adni, csak ő nem fogadta el.