Csernobil katasztrofális hatással volt Magyarországra: nem véletlen ennyi a rákbeteg! 

Mindent elhallgattak előlünk…?

Csernobil katasztrófája az egész világ katasztrófája volt.

Bár a mai napig elkenik, elmaszatolják valós adatokat, és a katasztrófa tényleges, ma is érzékelhető hatásait, mind tudjuk, hogy a sugárdózisból bizony mi is kaptunk.

Nem csak Európa, hanem Magyarország is.

Idehaza is rengeteg beszámolót ismerni arról, hogy kiknek a családjában ugrottak meg 86 után a rákos megbetegedések, halálozások.

Ukrajnában, Fehéroroszországban az 1986-os katasztrófa után drámaian megnőtt a betegek aránya.

Érdekes módon a környező országokban is kimutatható volt az elkövetkező években ez az emelkedés, ám erről már jóval kevesebben beszélnek.

Magyarországon 86 után indult meg nagyobb mértékben a társadalom elrákosodása. Tömegével hullottak az emberek, de persze nem mindenki kötötte ezt Csernobilhoz.

Nem egy történet kering arról, hogy a Pripjatyban szolgálatot teljesítő teherautók, buszok alkatrészeit később eladták, majd átcsempészték a környező országokba, köztük Magyarországra is.

Ezek erősen sugárfertőzött elemek voltak, akárcsak bizonyos vasúti rakományok olyan tüzelőfával, mely csak úgy nyüzsgött a radioaktivitástól.

Egyes beszámolók szerint például számtalan ilyen vasúti dolgozó lett súlyos beteg, majd halt meg hónapokkal, évekkel azt követően, hogy ezekhez hozzányúltak…

Idehaza lehetett hallani a tévékben, rádiókban, hogy a gyermekeknek nem tanácsos kint tartózkodniuk, ne menjenek a játszótérre, ne homokozzanak, és mindenki mossa meg a zöldségeket, salátákat.

A helyzet ennél is jóval súlyosabb lehetett, de ezt nem mondták el nekünk, talán soha nem is fogjuk megtudni, mekkora sugárterhelésnek voltak kitéve VALÓJÁBAN a magyarok, a magyar lakosság.

Mindenesetre ha valaki fellapozza a Csernobil előtti hazai rák statisztikákat, majd a 86-os katasztrófa utáni adatokat, ijesztő ugrásokat tapasztal – írja a magyarokvagyunk oldala.

Ég és föld…

Valójában számtalan olyan gyanú és sejtés van még a hazai szakemberek részéről is, hogy rengeteg megbetegedést itthon is a Csernobilból áramló radioaktív felhők okoztak 86 után.

Persze minden kétséget kizáróan talán ma már nem lehetne bizonyítani.

De nem-e elég bizonyíték vajon egy elrákosodott társadalom, mely pont akkor indult egészségügyi hanyatlásnak, miután Csernobil bekövetkezett…?

Ráadásul a furcsa tendencia egész Európában megfigyelhető volt…