Cseh politikusok teljesen be akarják tiltani az iszlámot, mert „gyarmatosítja a társadalmat” | Vadhajtások


Cseh politikai vezetők már korábban is keményen és elítélő hangnemben nyilatkoztak az iszlámról, a képviselők most az iszlám teljeskörű betiltásáról tárgyalnak a parlamentben – írja a Voice of Europe.

Jiri Kobza képviselő a következőt mondta:

„Ha valaki a hitetlenek és a zsidók meggyilkolására szólít fel, arról ne mondjuk, hogy ez a béka vallása.”

Kobza és pártja (Szabadság és Közvetlen Demokrácia – ford.) – mely az egyik legnagyobb a parlamentben – úgy véli, hogy az iszlám nem pusztán egy vallás, hanem egyben egy agresszív ideológia is, amelyet ezért be kellene tiltani.

„Az a javaslatunk, hogy minden olyan ideológiát tiltsunk be, amely gyűlöletet és erőszakot szít” – folytatja a képviselő. – „Az egyik ilyen az iszlám. És aztán persze itt van a fasizmus és a nácizmus.”

Hangsúlyozta továbbá, hogy a muszlimok nem akarnak és nem is fognak intergálódni a nem muszlim társadalmakba. Ami zajlik, nem migráció, hanem gyarmatosítás.
Csehországban a politikai spektrum egészében erőteljes bizalmatlanság tapasztalható az iszlám iránt, az ország lakosságának mindössze fél százaléka muszlim.

Egy tavalyi interjúban Bohuslav Sobotka, az akkori szociáldemokrata miniszterelnök elmondta,

„nem akarunk több muszlimot Csehországban.”

Milos Zeman cseh elnök, aki szintén szociáldemokrata, hasonlóképpen elítélte a közel-keleti vallást. Többek között azt nyilatkozta, hogy az iszlám egyszerűen nem való Európába.

A 2015-ben kirobbant menekült káosz közepette Zeman azt is kifejtette egy muszlim-kritikus demonstráción, hogy azok a muszlimok, akik akkor bejutottak Európába „gyilkosok és a vallási gyűlölet kultúrájából” érkeztek.

Geib Hajnalka


Like it? Share with your friends!

3 Comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

  1. Igazuk van a cseh politikusoknak.
    Ha sikerül nekik végigvinni az iszlám betiltását (állítólag Angolában már meglépték), akkor példát mutathatnának az önpusztító Európának.

  2. Csatlakozom az előttem szólókhoz – MINDEN SZÉLSŐSÉGET TILTÓLISTÁRA!!!

    “Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják.”
    (John Lennon)

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük