Brutálisan végezte ki a gyönyörű anya az őt megerőszakoló és kislányát fenyegető drogost

A gyönyörű, fiatal anya Roxanne Eka Peters (35) szíven, nyelőcsövön és péniszen szúrta, majd kötéllel az autója után kötötte és 1,6 kilométert elhúzta Grant Cassar (51) testét. Közben elhajtott egy rendőrőrs mellett is, mielőtt az élettelen férfit egy útszéli árokba hajította. A holttestet a következő nap fedezték fel, hatvan különféle sérüléssel.

A gyilkosság a nő lakóhelyén, az ausztráliai Queensland állam Capalaba településén történt.

Mi válthatta ki ezt az iszonyatos indulatot az elkövetőből. Nos, néhány nappal korábban Cassar megkötözte a nőt és megerőszakolta annak otthonában.

Majd a halálának napján a férfi bedrogozta magát, átment a fiatal anyához és megfenyegette, hogy bántani fogja a kislányát, ha a nő nem fekszik le vele. Ekkor Peters rávetette magát a férfira egy késsel és közben többször azt kiáltotta: – Nem erőszakolsz meg engem!

A gyilkosság még 2015 decemberében történt, és most hírdettek ítéletet az ügyben a brisbane-i bíróságon. Roxanne Eka Peters 10,5 év börtönt kapott.

Ennek ellenére 2020 júniusában feltételesen elvileg szabadon bocsátható lesz, beszámítva az eddig a rács mögött eltöltött időt és a jó magaviseletét.