Brutális gyilkosság: egy 22 éves nőt és két éves gyermekét ölte meg a várpalotai férfi 

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, 2018. szeptember 28-án 10 óra 50 perckor bejelentés érkezett a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központjába , hogy egy fiatal nő és egy gyermek holttestét találták meg Várpalotán, egy Inota városrészben lévő ingatlanban.

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a 22 éves nő és annak 2 éves kisfia bűncselekmény áldozata lett. A nyomozók a helyszíni szemle keretében minden lehetséges nyomot rögzítettek, tárgyi bizonyítási eszközöket gyűjtöttek és széleskörű tanúkutatást végeztek.

Ennek eredményeként a rendőrök a bejelentést követő négy órán belül elfogták a nő és a gyermek megölésével megalapozottan gyanúsítható 40 éves berhidai férfit. Előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki. Kezdeményezték letartóztatását, melyet az illetékes bíróság 2018. szeptember 30-án elrendelt.

A 40 éves férfival szemben több ember, valamint tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt – igazságügyi szakértők bevonásával – folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket mostanra elvégezték, és az ügyben keletkezett iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.

Forrás: police.hu