Brigitte Gabriell briliáns válasza egy muszlim nőnek

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Brigitte Gabriel két nonprofit szervezet, az American Congress for Truth (Amerikai Kongresszus az Igazságért) és az ACT! for America (Tégy Amerikáért) alapítója.

Utóbbi az ország legnagyobb, pártoktól független, alulról felépülő, világszerte 280 000 taggal rendelkező szervezete, amely elkötelezett a nemzetbiztonság előmozdítása és a terrorizmus legyőzése mellett. Az újságírónő több száz előadást tartott már, rendszeresen felszólal zsidó, evangéliumi vagy konzervatív rendezvényeken.

Saba Ahmed: Szálem aleikum, béke mindenkinek. A nevem Saba Ahmed és joghallgató vagyok egy amerikai egyetemen. Azért jöttem, hogy egy egyszerű kérdést tegyek fel önnek. Tudom, hogy minket, az iszlámot és a muszlimokat rossz fényben tüntetnek fel, de 1,8 milliárd követője van az iszlámnak. Van több, mint 8 millió muzulmán amerikai ebben az országban, és nem látom, hogy ők képviselve lennének itt.

A kérdésem az lenne, hogyan tudunk egy ideológiai háborút fegyverekkel harcolni? Hogyan tudjuk valaha lezárni ezt a háborút? A dzsihádista ideológia, amiről korábban beszélt, az egy ideológia. Hogyan lehet ezt valaha megnyerni, ha nem ideológiai alapon harcolunk ellene?

Brigitte Gabriell: Nagyon jó kérdés, örülök, hogy itt van, és felhozta ezt, mert így alkalmunk van rá válaszolni. Amit fantasztikusnak találok az az, hogy ezen a konferencián, ami a polgáraink ellen elkövetett bengázi támadásról szól, senki sem tett említést muszlimokról – mivel mi az iszlám ellen vagyunk itt –, vagy arról, hogy háborút kezdünk volna a muzulmánok ellen. Azért vagyunk itt, hogy megvitassuk, hogyan halt meg négy amerikai, és hogy mit csinál a kormányunk. Nem azért vagyunk itt, hogy a muszlimokat bíráljuk.

Ön hozta fel a témát a legtöbb muszlimról, nem mi. És ha már felhozta, hadd fejtsem ki a véleményemet.

Ma 1,2 milliárd muszlim él a Földön. Természetesen nem mindegyik radikális! A legtöbbjük békés ember. A hírszerző szolgálatok jelentései alapján a muszlim radikálisok számát 15-25 %-ra becsülik világszerte. Ez alapján 75%-uk békés ember.

De amikor a muzulmán lakosság 15-25%-át nézzük a világon, az 180-300 millió olyan embert jelent, akik elkötelezettek a nyugati világ megsemmisítése mellett. Ennyien laknak az Egyesült Államokban.

Tehát miért aggódjunk a radikális 15-25% miatt? Mert a radikálisak gyilkolnak, mert ők fejeznek le és hajtanak végre vérengzéseket.

Amikor végignézünk a történelmen, amikor megnézünk, mire tanít a történelem, láthatjuk, hogy a legtöbb német békés volt. Mégis a nácik diktálták a napirendet, s ennek eredményeképp 60 millió ember halt meg, 14 millió koncentrációs táborokban, 6 millió zsidó volt. A békés többség lényegtelen volt.

Oroszországban a legtöbb orosz szintén békés volt, mégis, az oroszok képesek voltak 20 millió embert megölni. A békés többség lényegtelen volt.

Amikor Kínát nézzük, a legtöbb kínai is békés volt, mégis, a kínaiak képesek voltak 70 millió embert megölni. A békés többség lényegtelen volt.

Japánban, a második világháború előtt, a legtöbb japán szintén békés volt. Mégis Japán végig tudta mészárolni magát Délkelet-Ázsián, megölve 12 millió embert, a legtöbbjüket bajonettel és lapáttal. A békés többség lényegtelen volt.

2001. szeptember 11-én 2,3 millió arab muszlim élt Amerikában. 19 gépeltérítő kellett,19 radikális, hogy Amerikát térdre kényszerítse. Megsemmisítse a Világkereskedelmi Központot, megtámadja a Pentagont, és hogy aznap megöljön majdnem 3 ezer amerikait. A békés többség lényegtelen volt.

Tehát örülök minden érvelésnek, és hogy mérsékelt és békés muszlimokról beszélünk, és örülök, hogy itt van! De hol vannak a többiek, akik felszólalnának? És mivel ön az egyetlen a muszlimok képviseletében, ahelyett, hogy a kormányunkról beszélne, ….

… Tehát, mint amerikai állampolgár bejött ebbe a helyiségbe, és ahelyett, hogy feltett volna egy kérdést vagy kérdezett volna a négy amerikairól, akik meghaltak, és hogy mit csinál a kormányunk a hiba kijavítására, ott áll és az a fontos, hogy a békés muzulmánokról beszéljen. Legalább hozta volna magával még vagy tíz társát, akik arról kérdeztek volna, hogyan vonhatjuk felelősségre a kormányunkat. Itt az ideje, hogy fogjuk a politikai korrektséget, és bedobjuk a szemétbe, ahova való!!!!

Forrás

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel