Borzalmas világ vár ránk: Ezt fogjuk átélni 2023-ig a Great Reset terv szerint – Mindent leírtak előre

Borzalmas világ vár ránk: Ezt fogjuk átélni 2023-ig a Great Reset terv szerint – Mindent leírtak előre
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

2020 októberében a Time Magazine összefoglalót tett közzé azokról az eseményekről, amelyek még előttünk állnak.

A szerzők szigorúan betartják a Világgazdasági Fórum sablonját és Klaus Schwab Great Reset programját, mely jelenleg azon dolgozik, hogy világgazdaságunkat saját igényeikhez igazítsa annak „fenntarthatóbbá” tétele érdekében.

Gr2

Az 1% 1%-át jelentő szervezett magánhatalom ebben viszont nem fog kegyelmezni a világnak! Már most is látjuk a részleges leállás, a totális járványpropaganda és a vakcinaipar elképesztő méretű manipulációja közepette.

Az osztrák Wochenblick lap sorra vette, milyen események állnak előttünk, ha valami nem téríti le az útjáról ezt a tervet és ezt az őrületet.

Márpedig egyelőre minden a jó előre eltervezett programjuk szerint halad tovább Wuhan laboratóriumától a Pfizerig és Bill Gates sakktáblájáig!

A Nagy Újraindítás háttérhatalmi TERVE a járvány leple alatt érkezik 

A  járvány 2023-ig folytatódik, amíg a kisvállalkozások csődbe nem mennek és a középvállalkozások megsemmisülnek. Az álmodozó főáramú szerzők sokszor azt írják, hogy a globális gazdaság 2023-ban már a kilábalás felé tart. A nagyvállalatokra gondolnak, akik addig eljutottak és életben maradtak.

Hogyan lehet megszabadulni a középosztálytól? A gazdaságot és a társadalmat először megsemmisítik, majd újjáépítik annak érdekében, hogy legyőzzék minden idők állítólag legnagyobb mesterséges válságát.

Ez a PR-cég áll a járvány és félelempropaganda mögött

2020 nyarán a Hill & Knowlton PR ügynökség világméretű Covid19 kampányba kezdett.

A Hill + Knowlton Strategies egy PR ügynökség, amelynek székhelye New York City, New York állam. Clevelandben (Ohio) alapította 1927-ben John W. Hill.

A társaságnak 88 irodája van 49 országban. A vállalat a WPP Csoport része. Pontosan ez az az PR ügynökség, mely 30 évvel ezelőtt már szerepelt a médiában, amikor az “inkubátor hazugságot” elterjesztette az öbölháború idején és okozott óriási botrányt.

Az inkubátor hazugságai több százezer halált okoztak

Az “inkubátor hazugsága” az a régóta elterjedt tény volt, hogy “az iraki katonák Kuvaitban a kórházakban, inkubátorokban lévő csecsemőket megölték Kuvait inváziója során 1990 augusztusában, a második öbölháború kezdetén, azzal, hogy kitépték őket inkubátorukból és hagyták meghalni a földön.”
Ezt az állítást Nayirah as-Sabah terjesztette és széles körben terjesztette az Egyesült Államok Kongresszusában 1990-ben.

A hazugság hatással volt a Kuvait érdekét szolgáló katonai beavatkozás szükségességéről folytatott nyilvános vitára, amelyet George HW Bush akkori amerikai elnök és az emberi jogi szervezetek sokszor idéztek.
Csak miután Kuvaitba bevonult az Egyesült Államok, akkor került napvilágra, hogy a történet a Hill & Knowlton amerikai PR ügynökség kitalációja és propagandája.

Az ügynökséget a száműzetésben levő kuvaiti kormány fizette, hogy közönségkapcsolatok révén támogassa Kuvait visszafoglalását.

Jelenleg sok más mellett ez a PR-cég van megbízva például azzal, hogy Szaúd-Arábia és a Közel-Kelet arab államainak kapcsolatát helyreállítsa.
Pontosan ez az ügynökség a felelős a Covid-19 előadásokért a médiában világszerte.

Tekintettel arra, hogy a PR ügynökség már busás pénzeket kapott egyszer globális hazugságért, óhatatlanul felmerül a kérdés, hogy a nagy Corona-showért is fizetik-e és ki a finanszírozó.

Felelős a félelemkeltésében

Míg a PR ügynökség felelős azért, hogy a korona-politika által érintett országokban az emberek világszerte továbbra is félelem rabjai maradjanak, a Világgazdasági Fórum arról álmodozik, hogy világszerte feltárja a kritikus gyengeségeket.

Arról beszélnek, hogy a szűkülő gazdaságokkal szemben a vállalatok és a háztartások rájönnek majd, hogy külső segítség nélkül nem fognak tudni túlélni. Valaha pontosan ezt tették az NDK-ban lévő emberek vagyonának kisajátításával.

Az EU azzal a feltétellel kötötte le a pénzeszközök folyósítását, hogy a pénzeszközöket csak azoknak az országoknak folyósítják, amelyek az éghajlatváltozás elleni küzdelem, a digitális szakadék csökkentése és az egészségügyi rendszerek megerősítése érdekében szigorú stratégiák finanszírozására használják fel.

Tanzánia elnöke

volt az első, aki meghiúsította ezt a tervet (Wochenblick szerint) . Elvette a pénzt és felajánlott támogatást és azonnal befejezte hazájában a nagy koronaműsort.

Elképzelhetetlen mennyiségű frissen nyomtatott pénz

A WEF számára az európai reneszánsz 2020 végén kezdődött ezekkel az elképzelhetetlenül magas pénzösszegekkel.

Míg számos ország kisvállalkozásai a túlélésért küzdenek, a WEF időközben éghajlat-semleges városok létrehozását tervezi az egész kontinensen. Nem csak országokban gondolkodnak, hanem uralkodni akarnak a világon.

A WEF a fenntartható, hozzáférhető és ingyenes tömegközlekedés átdolgozásáról álmodik. Az olvasó feltételezheti, hogy az autó korszaka hamarosan véget ér. A városokat tömegközlekedési vonatokkal kell újjáéleszteni, mint Kínában.

A Világgazdasági Fórum évek óta arról beszél, hogy a kormányoknak a digitális forradalmat kell felhasználniuk a közszolgáltatások bevezetésére a digitális egészségtől az e-kártyákig és teljes mértékben figyelemmel kell kísérniük a polgárokat, mint digitális, átlátható embert vagy lényt.
A Nagy Visszaállítás terve a kapitalizmus szocializmussá alakítása.
Az államnak mindenhatóvá kell válnia, az állampolgárok egyenlőek.

A gazdag gazdag marad, a szegény szegény marad, a középosztály eltűnik és szegény lesz.

Egy kétosztályú társadalom, amelyet már megfigyelhetünk, amikor az uralkodók eltávolítják az álarcukat, amit csak a sajtó fotóihoz tesznek fel.

A WEF üdvözli, hogy az Egyesült Államok Joe Biden irányítása alatt is követi a Nagy visszaállítási tervet.

A híres “ÚJ NORMA” teljes dokumentumfilm magyarul – Nem hinnéd el, milyen folyamatok zajlanak a fejünk felett!

Üdvözöljük a szocializmusban

A Covid Show célja, hogy megtanítsa az embereket arra, hogy a kollektív intelligenciát prioritásként kell kezelni és a közérdeket az egészségügyi innováció középpontjába kell helyezni.

Üdvözöljük a szocializmusban, Honecker tapssal fogadta volna ezeket a terveket.

Az embereknek meg kell tanulniuk, hogy nekik jobb, ha néhányan meghatározzák a birodalmi irányelveket és nem mindenki magának teszi azt. Az egyén eltörlése valósággá válik.

Az Egyesült Államok és más országok ellenezték az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által működtetett szabadalmi készletet, amely megakadályozta, hogy a gyógyszergyárak visszaéljenek a szabadalmakkal a monopóliumuk és minél nagyobb nyereségük érdekében.

A Great Reset megvalósításával a WEF a szellemi tulajdon, az árképzés és a COVID-19 kezelések és oltások gyártásának szabályozását tervezi világszerte. A gyógyszergyárak ezután előírnák a gyógyszerek vagy az oltások árát.

Cserébe azonban jelentős állami hozzájárulást kapnak a gyógyszer-kutatáshoz.
A gazdagabb országok kötelesek voltak világszerte növelni gyógyszeriparuk gyártókapacitását és globális tömeges beszerzéssel oltásokat vásárolni a szegényebb országok számára.

Milliárd dolláros üzlet a gyógyszeripar számára.

A nemzeti egészségügyi hatóságok által kezelt globális vakcinaterjesztés, koalícióban a WHO-val, a Bill és Melinda Gates Alapítvánnyal és másokkal a gyógyszeripar és vakcinaipar tulajdonosait szó szerint aranyban fogja úsztatni.

A WEF szerint a válság vége akkor látható, amikor a gyógyszeripar milliárdokban gereblyézik, és a pénzt gyakorlatilag újraosztják a szegényektől és a középosztálytól a mocskosan gazdagokig.

Globális depresszió 2021 júniusától

2021 júniusában (vagy nyarán) depressziós állapotot jelentenek be a világgazdaság számára. A WEF feltehetően azt feltételezi, hogy az akkor felbomlott kisvállalkozások továbbra is kételkedni fognak abban, hogy a Nagy Visszaállításhoz hasonló tervek egyáltalán léteznek, és ezért nem fogják szívesen követni őket.

A 2020 októberi cikk kimondja, hogy nyilvános tüntetéseket terveznek majd, miközben kormányok nyíltan beszélnek a társadalmak átalakításáról.

Új válság 2022 nyarától

2022 nyarára újabb jelentős válságot jelentenek be, hála Grétának, neoliberális zöldeknek és apokaliptikus figyelmeztetéseiknek köszönhetően.

A WEF azt tervezi, hogy teszteli az ipari országok szociális rendszereinek rugalmasságát. Az amerikai középnyugaton súlyos szárazság pusztítja el a termést, amely a globális gabonatermelés hatodát adja.

Az emberek éhezni fognak és szorongásukban tudatosítani kell bennük, hogy a kormányoknak reagálniuk kell az éghajlatváltozásra és közvetlen globális költségvetési ösztönzőket kell kidolgozniuk a zöld gazdaság támogatására.
A WEF már pontosan erre a célra létrehozta a „zöld üzletet”, amelyben az éghajlati célok elsőbbséget élveznek.

Tilos az utazás és a magánszállítás?

A koncepció magában foglalja a társadalmi infrastruktúra átalakítását, és még a fizikai infrastruktúrára is kiterjed. Számunkra ez azt jelenti, hogy a jövőben csak tömegközlekedést fogunk használni, kerékpárral vagy gyalogosként.

A szocializmusban az utazási tilalmak szakmai tilalmakat, távolsági tilalmakat és kijárási tilalmakat követnek.

Az elmúlt napokban Merkel többször is felszólította az embereket az utazás tilalmára. Rövidíteni akarta, ami hamarosan valósággá válik a Világgazdasági Fórum tervezett szocialista álmában.

Hamarosan csak azok a gazdag emberek lesznek képesek utazni, akik nyilvánvalóan a törvény felett állnak.
Ha nem hiszed ezt, vedd figyelembe, hogy Los Angeles-i polgármester, Eric Garcetti nemrégiben a 405-ös autópálya egyik sávját kerékpársávra változtatta. Gondoljon a sok felugró kerékpárútra Berlinben és más helyeken, ahonnan a járműveket állítólag ki kell tiltani.

Az államoknak szocialista vállalkozókká kell válniuk

A kormányoknak a szocialista “vállalkozó államok” szerepévé kell válniuk, természetesen néhány olyan kommunista uralma alatt, akik úgy érzik, hogy erre kiválasztották őket.

2023-ban a WEF arról álmodozik, hogy megvalósul az az álom, hogy a társadalmat a kapitalizmusból Kína mintájára szocialista diktatúrává alakítsák.

A Hill & Knowlton PR ügynökség mindent megtesz annak érdekében, hogy a világ tudatában legyen annak, hogy a COVID-19 meggyőz mindannyiunkat arról, hogy nem működhetünk újra a megszokott módon.
A világnak el kell fogadnia egy „új normát”, amelynek biztosítania kell, hogy az állami és a magánszféra együttműködését a közérdek vezérli és nem a magánérdek – Ez egyben a kapitalizmus felszámolása, melynek helyét egy globalista technokrácia veszi át!

Minden olyan megsemmisítése, amit eddig ismertünk

A Világgazdasági Fórum szándékosan azt tervezi, hogy az élet alapjai megsemmisülnek és úgy véli, hogy ez lehetőséget ad számunkra, az állampolgárok számára, hogy újratervezzék világgazdaságunkat – de természetesen Klaus Schwab és a szervezett magánhatalom elképzelése szerint. Schwab és a WEF fedélzetén nem csak Joe Biden vagy a kanadai elnök, de maga a római pápa is ott ül, aki támogatja a Nagy Visszaállítás tervét.

Schwab és a Great Reset támogatói így majd meggmoshatják az ártatlanok kezét vagy lábát, amikor lenullázzák a globális gazdaságot és ezzel párhuzamosan bevezetik az Új Világrendet előkészítő lépéseket.

“Vessünk véget az eddigi világnak, de úgy, ahogy mi akarjuk!”

Fordította és szerkesztette, saját megjegyzések: SBG Buddha – VilagHelyzete
Forrás: Wochenblick.at / Time Magazine 

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Oszd meg a cikket ismerőseiddel