Börtönnel fenyegeti az újságírókat a liberál-bolsevik Buzinkay – Ez tényleg ennyire hülye?

Related image

A propagandisták nem újságírók, hanem hazaárulók – ezzel a címmel üzent hadat a kormánypárti firkászoknak egy bizonyos Buzinkay György, a Momentum elnökségi tagja. A vállnélküli párt jeles személyisége (akinek létezéséről ezidáig sajnálatosan nem értesültünk) egyúttal azt is kilátásba helyezte, hogy mi, kormánypárti propagandisták alkalmasint a börtönben fogunk megrohadni mindahányan, már amennyiben itt valaha Fegyőr-kormány alakul.

Az alkalomhoz illő tisztelettel első körben annyit bátorkodnék kérdezni tőled, te kis Buzinkay gyerek: mutasd már meg, Macron melyik kondenzcsíkos alsónadrágjából másztál elő? És mit játszod itt a Lenin-fiút, mikor el sem bírod a dobtárast, te anyaszomorító hülyegyerek?

Related image

Tehát azt írja az Azonnali.hu-n ez a kis Buzinkay gyerek a Momentumból, hogy a kormánypárti sajtó nem újságot készít, hanem propagandát. Azt is írja, hogy a közmédia és a propagandagép többi eleme (gyanítom, idesorol minket is) nem sajtó, az orosz propagandát terjesztő propagandisták pedig hazaárulók. A kis Buzinkay gyerek imigyen teszi föl briliáns írásművére a koronát:

A propagandagép propagandistáit is el kell számoltatni. Bíróság elé kell állítani azokat, akik részt vettek az magyar demokrácia felszámolásában és a magyar függetlenség oroszoknak való kiárusításában.

A Buzinkay-gondolatmenet (már ha ez egyáltalán „gondolat” vagy „menet”) kapcsán adódik a kérdés, miért ír ilyeneket ez a butus kisfiú, aki Facebook-fotója alapján leginkább egy szopott gombócra emlékeztet, amelyet az óvónéni bablevesbe ültetett. De talán – most kivételesen – fogalmazhatunk ennél karcosabban, elvégre, amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. Szóval.

  • Mit képzelsz magadról, te nullszériás, pelenkás kis senkiházi? Börtönnel fenyegeted a kollégáimat, újságírókat, tévés és rádiós szerkesztőket, amiért nem a kormányt, hanem az ellenzéket tartják veszedelmesnek? Ki a büdös franc vagy te, Buzinkay? Honnan szalajtottak, Macron melyik bő bugyogójából bújtál elő? Meg úgy egyáltalán, mit képzelsz magadról, hogy a tojáshéjjal a seggeden játszod a Lenin-fiút? Hm? Ne hadonássz azzal a dobtárassal, mert még lábon lövöd magad! Hülyegyerek! 

Tudod mit, pici kis Buzinkay? Egyetlen, de tényleg csak egyetlen rövid pillanat erejéig foglalkozzunk azzal a színvonaltalan, sületlen szartengerrel, amit az internetre hánytál. Nem azért, mert lenne bármi értelme. Nincs. A hozzád hasonló kis kezdő jakobinusokkal beszélgetni, vitázni tökéletesen értelmetlen. Érveket fölsorakoztatni időpocsékolás. Pusztán a magunk kedvtelésére tesszük.

A sajtó feladata nem a hatalom ellenőrzése, ahogyan azt a fejtágítón valamelyik határtalan seggfej beléd verte, hanem a tájékoztatás. Érted? Híradás! Itt szökőár volt, ott földrengés, győzött a válogatott, nőtt a gazdaság (ha a haverjaid vannak hatalmon, akkor csökkent). Ha valaki lopott, azt meg kell írni. A szikár tényektől elkülönítve pedig az újságok, tévék, rádiók véleményt is formálnak. Akkor is, ha neked az nem tetszik, pici kis Buzinkay gyerek. És nem, nem fenyegetheted börtönnel az újságírókat, érted?

A hatalom ellenőrzése az ellenzék, egyes állami szervezetek és hatóságok dolga, kötelezettsége. Ettől még egy kormánypárti lap is beszámol korrupciós ügyekről, akár ellenzéki, akár kormánypárti politikushoz köthető. És nem, nem az a korrupciós ügy, amire te vagy valamelyik szétherbálozott agyú 444-es seggfej rábök – hanem az, amire elegendő bizonyíték van. Képzeld, az sem korrupció, ha nem a Leisztinger, a Hagyó vagy a külföldi multik tarolnak a közbeszerzéseken.

  • De ha már az ellenőrzésnél meg a korrupciónál tartunk: a Momentum nevű vállnélküli pártod hova az anyja keservibe tüntette a félmilliárdos állami kampánytámogatást, mi? Miért nem tudtok ezzel a kis „aprópénzzel” elszámolni, Buzinkay, ha már folyton a korrupcióról karattyoltok? A talpatokról a fejetekre kéne fordítani titeket, hogy kipotyogjon!

Egyébként miféle propagandáról hablatyolsz? Egy LMP-s politikus internetes oldalára írtad a förmedvényedet. Az Ungár Péter tulajdonában lévő Azonnali.hu-ra. Egy politikus propagandaoldaláról propagandistázol másokat? Te ennyire agyalágyult vagy, Buzinkay?

Figyelj! Az nem orosz propaganda, ha valaki leírja az oroszok álláspontját is. Hallgattassék meg a másik fél – ha ez mond neked bármit. Az sem orosz propaganda, ha egy Magyarországnak hasznos orosz beruházást Magyarországnak hasznos orosz beruházásnak nevezünk. (Hahó! Nem az a hasznos a magyaroknak, amit Macron gazdád annak tart, Buzinkay!)

Az viszont brüsszeli-washingtoni propaganda, amikor a Brexitről és Trump győzelméről is Putyin hekkerei tehetnek. Sőt, ez nem csak propaganda, hanem gyermeteg összeesküvés-elmélet. (Még ha te el is hiszed, amit egyébként simán kinézek belőled az írásképed alapján.)

Te tényleg hazaárulást emlegetsz, pici kis Buzinkay? Látod ezt a képet itt, ni?

Macron neje együtt örül a sok kis momentumos csicskával, nagy valószínűséggel a budapesti olimpia megfúrásának (Fotó: Facebook)

Ez akkoriban készült, amikor te meg a francia barátnős pártelnököd, szétbarmoltátok a budapesti olimpiát, hogy helyettünk Párizs győzzön. Persze, ti csak népszavazást akartatok… Hát hogyne. A pályázat véghajrájában már nem lehet népszavazni – azt egy évvel korábban kellett-lehetett volna.

  • De az ellenzék akkor még színleg támogatta a pályázatot, ti pedig még Macron bugyogójában tanyáztatok, ti voltatok Emmanuel legrandább pörsenése. Aztán ez a pörsenés kifakadt: akkor fúrtátok meg a magyarok százéves olimpiai álmát. Majd győzött Párizs. Macron eksztázisban vonaglott, aztán még mélyebben a zsebébe nyúlt. És még neked van pofád hazaárulásról beszélni, Buzinkay? Hogy szakadna rátok az Eiffel-torony!

Aztán van itt még valami, Buzinkay. Mikor Conchita haverod betört az Origo szerkesztőségébe, és ott feszegette a bicepszét (bocs, ez nyilván csak vicc), átléptetek egy határt. Egy politikus akkor megy a szerkesztőségbe, ha hívják. Ha nem hívják, nem megy. Ha mégis, és erőszakkal betör, akkor működő jogállamban kipofozzák onnan. Ha nem tetszik egy origós cikk, akkor helyreigazítást kérsz, személyiségi jogi pert indítasz. Máshoz nincs jogod, érted?

Azt hiszed, néhány száz tüntetővel a hátad mögött te vagy az ájfonos Szamuely Tibor? Börtönnel fenyegetsz újságírókat? Hm? Nagy még rád ez a pufajka, elégedj meg a rugdalózóval. Aztán jön a kaja (zsíros kenyér takonnyal), utána böfizés, pelenkázás, oszt takarodó aludni, büdös kölke!