Blankácska most azt találta ki, önkormányzati képviselőként boldogítja tovább a Kiskunfélegyháziakat

Az ocsmány beszédéről híres Nagy Blanka a HírTV birtokába került dokumentum alapján az MSZP a diáklányt indítja Kiskunfélegyházán az önkormányzati választáson.

Nem olyan rég Blanka még azzal sírta tele a sorosista sajtót, hogy diáktársai elfordultak tőle „közéleti szerepvállalása” miatt – persze ha ezalatt alatt azt értjük, hogy trágárságokat ordítoz, akkor stimmel a megállapítás.

Nagyot fordult azóta a világ, ugyanis Blanka már önkormányzati képviselőségre tör. A baloldal által felkarolt diáklány esete is azt mutatja, hogy az ellenzéki oldalon vagy nincs megújulás, vagy ha van, az is inkább bohózatra hajaz.

Az MSZP egyébként is élen jár abban, hogy olyanokat indítson képviselői helyekért, akiket leginkább a „szerencsétlen nímand” kifejezéssel lehet jellemezni. Az EP-választáson a „Független” Diákparlament egyik tagját, Kálló Dánielt indították, aki a Soros-egyetem melletti tüntetések bútordarabjának számított és a parlamenti választási kampány során is tüntetéseket szerveztek néhány társával az „oktatás védelmében”.

A trágárkodó lányt is piedesztálra emelő ellenzéki vezetők inkább az ilyen Nagy Blanka- és Kálló Dániel-típusú percemberkék mögé bújnak és ettől várják a társadalmi támogatottságot. Persze a Bangóné patkányozása után a mocskos szájú diáklány indítása már nem is olyan meglepő.

Nagy Blanka láthatóan igyekszik felzárkózni az ellenzéki politikusok szintjére, (hiteltelenségben mindenképp) hiszen áprilisban még a Gyurcsány-párt kampánynyitóján szólalt fel, most pedig az MSZP támogatását fogadja el.

Kérdéses, hogy az idén érettségizett Blanka önkormányzati képviselőként mit tehetne le az asztalra, az viszont kétségtelen, hogy a diáklánynak semmi sem drága egy kis szereplésért, ha kell összegyurcsányozza magát, vagy éppen képviselőjelölt lesz.

Azt, hogy Blanka a jövőben is csupán egyfajta „politikai biodíszlet” szeretne-e lenni, amit az ellenzék bármikor előrángathat a fiókból, vagy belátja végre, hogy a politika nem az ő műfaja, majd az idő eldönti, bár a feltűnési viszketegség nem olyan dolog, amit egyszerűen kinőhet az ember…