Bizonyíték a marsi életre: rejtélyes anomáliák és struktúrák a felszínen! 

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Ez mindent megváltoztatás? Fejlett életformák műve lehet!

Könnyen lehet, hogy most tényleg rátaláltak valamire a Mars felszínén.

Méghozzá ey olyan dologra, ami szerves élet egyértelmű és közvetlen bizonyítéka lehet: vagyis a Vörös bolygón jelenleg is lehet élet!

Korábban már több ízben felmerült az, hogy a Mars egyáltalán nem halott. a felszín alatt lehetséges, hogy burjánzik az élet, mindössze néhány centivel, vagy méterrel a talajszint alatt.

Egyes felvetések szerint pedig akár összetettebb életformáknak is otthont adhat a marsi talaj.

Most egy NASA felvételen fedezték fel az élet nyomait.

Annak idején 1877-ben egy bizonyos Giovanni Schiaparelli csillagász különös jelenségre lett figyelmes, amikor távcsövén keresztül a Mars felszínét kémlelte.

Hatalmas, több ezer kilométeren át futó, egymással összekapcsolódó, máshol szerteágazó csatornákat látott.

Ekkor merült fel először az, hogy az égi szomszédunk talán lakott lehet, és ez indította be azokat a teóriákat, melyek aztán az első marslakós filmeket és mítoszokat megszülték.

Az emberiség az elkövetező évtizedekben minden erejével azon volt, hogy a csatornák nyomára akadjon, és így rábukkanjanak az ott élőkre.

Azonban az első műholdas Mars-missziók csalódást okoztak: nem találták élet nyomait, legalábbis a nyilvánosság felé ezt állították.

Aztán jöttek a különféle furcsa képek, műholdas fotók, piramis, vagy épp kupola alakú tereptárgyakról, ősi városokhoz hasonlító romokról.

Az egyik Mars körül keringő műhold pedig metán jelenlétét észlelte a légkörben. A metán pedig az élet egyértelmű jele lehet, mivel néhány évtized, vagy év alatt lebomlik, és főleg biológiai eredetű.

A most napvilágra került felfedezés pedig akár a metán jelenlétét és annak forrását is megmagyarázhatja!

Különös, sejttelepekhez hasonló struktúrák tarkítják ugyanis a Mars felszínét egyes régiókban.

Ezek nem hegyek, nem dombok, vagy sziklák. A felületük elüt a környezettől, és egyelőre senkinek nincs ötlete arra, hogy mik is pontosan.

A NASA persze figyelmeztette a világot: nem eszik olyan forrón a kását, és könnyen lehet, hogy “csak” széndioxid tömbökről van szó, azonban napvilágot láttak olyan felvetések is, miszerint ezek hatalmas, marsi por lepte gombatelepek.

További vizsgálatokra van szükség, hogy ezt kideríthessék, mindenesetre a felfedezés elhozhat egy olyan pontot, ami mérföldkő lehet az idegen élet utáni kutatásban.

ha ugyanis bebizonyosodik, hogy ezek élő organizmusok, akkor az egyúttal azt is jelenti, hogy a Marson bizonyos helyeken – akár a felszín alatt- még összetettebb életformák is jelen lehetnek mély üregekben, barlangrendszerekben.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel