Bill Gates ráteszi a kezét a világ élelmiszer ellátására: felvásárolja amerika termőföldeit

Bill Gates ráteszi a kezét a világ élelmiszer ellátására: felvásárolja amerika termőföldeit
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Bill Gates úgy vásárolt földet, mintha kiment volna a divatból. Most már több termőfölde van, mint az egész bennszülött amerikai nemzetnek.
Gates soha nem volt gazda. Akkor miért nevezte a Land Report őt „Farmer Billnek”?

A jelentés szerint Gates eredménye az, hogy ő a legnagyobb mezőgazdasági földtulajdonos az Egyesült Államokban. A 2018-ban vásárolt 14 500 hektár Washington keleti termőföldje – amely a hagyományos Yakima terület – 171 millió dollárért segített neki megszerezni ezt a címet.

Összességében Gates körülbelül 242 000 hektár mezőgazdasági földterülettel rendelkezik, amelynek vagyona meghaladja a 690 millió dollárt.

A világ leggazdagabb 1% -a kétszer annyi széndioxidot bocsát ki, mint a legszegényebbek 50% -a – derült ki az Oxfam 2020-as tanulmányából. A Forbes szerint a világ milliárdosainak vagyona 1,9 tonna dollárral duzzadt meg 2020-ban, miközben több mint 22 millió amerikai munkavállaló (főleg nők) veszítették el munkájukat.

A világ leggazdagabb 1% -a kétszer annyi széndioxidot bocsát ki, mint a legszegényebbek 50% -a – derült ki az Oxfam 2020-as tanulmányából. A Forbes szerint a világ milliárdosainak vagyona 1,9 tonna dollárral duzzadt meg 2020-ban, miközben több mint 22 millió amerikai munkavállaló (főleg nők) veszítette el munkáját.

A vagyonhoz hasonlóan a földtulajdon is egyre kevesebb kézre koncentrálódik, ami nagyobb nyomást eredményez a monokultúrákra és az intenzívebb ipari gazdálkodási technikákra a nagyobb megtérülés érdekében. Egy jelentés szerint a világ gazdaságainak egy százaléka ellenőrzi a világ mezőgazdasági területeinek 70% -át.

Mindenki felteheti a kérdést hogy egy gazdag szoftverfejlesztőnek minek ennyi föld terület ? A kistermelők veszélyben vannak és a globalisták a szemünk elött készítik elő a következő programjukat .

A kistermelők és az őslakosok körültekintőbbek a földhasználattal kapcsolatban. Az őslakos gondozók számára a földhasználat nem a beruházások megtérülésének előfeltétele,a föld megőrzéséről szól a következő generáció számára, a jelen szükségleteinek kielégítéséről és az élet sokszínűségének tiszteletben tartásáról. Ezért védik és tartják fenn a világ biodiverzitásának 80% -át.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Oszd meg a cikket ismerőseiddel