Biden rájött, hogy RASSZISTÁK AZ AUTÓPÁLYÁK, lefogják bontani őket

Biden rájött, hogy RASSZISTÁK AZ AUTÓPÁLYÁK, lefogják bontani őket
A_CIKK_SZÖVEGÉNEK_FELOLVASÁSA
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Joe Biden amerikai elnök az infrastruktúra fejlesztésére irányuló programjában 20 milliárd dollárt különítettek el autópályák lerombolására, ugyanis rasszistának tartják ezeket az útvonalakat – írja a V4NA Hírügynökség.

A Biden-adminisztráció két útvonalat pécézett ki magának. Az egyik a New Orleans-i Claiborne gyorsforgalmi út, a másik és a New York állambeli Syracuse 81-es államközi útja. A kormányzat szerint ezek az infrastruktúra „régóta fennálló és tartós faji igazságtalanságának” példái.

A Joe Biden által előterjesztett terv szerint milliárdokat költenek arra, hogy a jelenlegi autópályákat felszámolják, és az új projektekkel „előmozdítsák a faji méltányosságot és a környezeti igazságosságot” a városrészek „újracsatlakozására”.

Biden rájött, hogy RASSZISTÁK AZ AUTÓPÁLYÁK, lefogják bontani őket

„A strukturális rasszizmus és a tartós gazdasági egyenlőtlenségek aláássa a munkavállalók millióinak a lehetőségét” – olvasható

a tervben.

A gondolat nem új keletű, tavaly Pete Buttigieg, Joe Biden közlekedésügyi minisztere kijelentette, „a fekete és a barna környékeket aránytalanul felosztották az autópálya-projektek, a megfelelő átszállási és szállítási erőforrások hiánya miatt elkülönítették őket”.

Black and brown neighborhoods have been disproportionately divided by highway projects or left isolated by the lack of adequate transit and transportation resources.

Bidenék tervét azonban sokan kritikával illetik. A Fox News-on Tucker Carlson arra hívta fel a figyelmet, hogy inkább autópályákat rombolnak le, mintsem építenének.

„Sokkal több autópályára számíthat erre a sorsra. Azok az emberek, akik rasszistának tartják az autópályákat, több tízmilliárd dollárt kapnak ennek a tervnek a részeként, mindaddig, amíg a Biden-kormány alulteljesített közösségeknek nevezi őket”

fogalmazott.

Buttigieg egyébként nemrég lebukott azzal, hogy bár környezetbarátnak próbálja magát beállítani és a biciklizést propagálja egy kiszivárgott felvétel tanúsága szerint autóval közlekedik, a távok utolsó részét teszi meg biciklivel csak.

[embedded content]

Nemrég a minisztert egyébként keményen kritizálták, amiért egy televíziós interjúban javasolta, hogy a sofőrök fizessenek adót az általuk megtett mérföldek alapján az infrastruktúra-fejlesztések finanszírozása érdekében.

Forrás …

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Oszd meg a cikket ismerőseiddel