Belülről falja fel a testünket az élelmiszerekben jelenlévő glifozát! Halálos méreg a tányéron, a bíróság is kimondta végre az igazat!

Ma is forgalomban van, miközben a vállalatot gigabírságra büntették és bíróság mondta ki, hogy rákkeltő! Az vagy, amit megeszel?!

Rákkeltőnek nyilvánította a Kaliforniai bíróság a Monsanto glifozátot tartalmazó termékét, ami egy növényvédő szer.

A Roundup nevű termékről korábban a Monsanto egyik fő GMo libbostája azt hazudozta egy tévés interjú során, hogy annyira ártalmatlan, hogy akár meg is lehetne inni.

Emlékezetes volt, hogy amikor erre kérte a riporter, akkor a lobbista kifakadt, elkezdett szitkozódni, majd elviharzott a stúdióból…

Ezt itt tudod megtekinteni… a titok terminál.com már írt róla korábban!

Most úgy tűnik, gigabírságra büntethetik a Monsantót azért, amiért elhallgatta azt, hogy rákos megbetegedéseket képes okozni a termék.

A gond ráadásul az, hogy a növényvédő szert nem használó fogyasztók is óriási veszélynek voltak kitéve és vannak jelenleg is, mivel a Roundup egyes származékai, maradványai a termelt zöldségekben és gyümölcsökben is kimutathatóvá vált…

A glifozátnak számos káros, a szervezetre gyakorolt hatását különíti ma el a tudomány:

  • növeli a daganatok előfordulásának, kialakulásának a kockázatát
  • károsítja a sejtmembránt és a DNS láncot
  • képes genetikai elváltozásokat előidézni hosszabb távon
  • autoimmun betegségek kialakulásában lehet jelentős szerepe

A kutatások bizonyítják, hogy a glifozát megváltoztatja a talajban élő mikroorganizmusok összetételét, és hozzájárul a neki ellenálló mikrobák kiszelektálódásához.

Ezt követően kialakul az antibiotikumokkal szembeni rezisztencia is.

A talajbaktériumokról a rezisztencia átterjed a növényekre, gyomrezisztenciát okozva.

A megváltozott baktérium- és gombaközösség hatására megnő a betegségekre való érzékenység. A rezisztencia az élelmiszerláncon keresztül átterjedhet az állatokra és az emberekre is.

Ez súlyos probléma, mert a bélrendszerünkben élő baktérium- és gombaközösség jelentős hatással van szervezetünk működésére, és számos élettani folyamatot befolyásol az öregedéstől az autoimmun betegségek kialakulásán át szerveink működéséig.

Korábban a Monsanto nyakig benne volt a glifozát káros hatásainak az eltusolásában.

Évekkel ezelőtt kiderült, hogy a glifozát nemcsak a növényekben gátolja meg az aromás aminosavak szintézisét, hanem számos baktériumban és gombában is, amelyeket elpusztít.

Ezt tudva 2010-ben a Monsanto úgy szabadalmaztatta a glifozátot, mint szelektív mikroba elleni szert.

Ez a tény egyértelműen bizonyítja, hogy a multicég tisztában volt e vegyszer baktérium- és gombaölő tulajdonságával…