Bedrogozták és szexrabszolgaként tartották a tizennégy éves vásárhelyi lányt, prostitúcióra kényszerítették Szegeden


A rendelkezésre álló adatok szerint fiatal lányt a nő egyik társa randevú ürügyén egy szegedi lakásba invitálta tavaly áprilisban. Kábítószert adtak neki, majd rávették, hogy feküdjön le valakivel. A tevékenységből származó bevételt pedig elvették tőle.

A nyomozás megállapította, hogy a 22 éves gyanúsított és fiatalkorú társai egy másik szegedi lakásban is dolgoztattak. Az ott lévő másik nő szolgáltatásait hónapokig kínálták az interneten, majd az ebből származó pénz nagy részét szintén elvették.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói szerdán a 22 éves R. Editet Budapesten, míg fiatalkorú társait Sándorfalván és Hódmezővásárhelyen elkapták és őrizetbe vették.

Ellenük tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett kerítés és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök előterjesztést tettek az illetékes ügyészségen letartóztatásuk indítványozására.


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük