“Bayer, Monsanto, Richter és társaitok! Miért etettek méreggel bennünket?!”

bbx 917024860 1 monsanbaye
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Néha úgy érezzük, hogy nálatok minden a pénzről szól. Nem számít az sem, ha ez emberéletekbe kerül… Ha elhallgattok előlünk bizonyos információkat, csak azért, hogy emiatt anyagilag gyarapodjatok.

Minden más csak járulékos veszteség, mint ahogyan azok a fiatal nők, anyukák is, akik az egyik neves márka hintőporától lettek betegek, majd haltak meg az elmúlt 30 évben.

Járulékos veszteségnek soroljátok be azokat a fiatalokat is, akik áttétes rákkal küzdenek a nyirokcsomójukban kialakult daganatok miatt, mert a ti alumíniumtól hemzsegő dezodoraitokat használták.

bbx 917024860 1 monsanbaye

A nagy gyógyszeripari cégek pedig gyógyszerként forgalmaznak olyan termékeket, melyeknek egyes összetevőit még a hadsereg is alkalmazta idegméregként, és egyéb célokra.

Azokban a gyógyszergyárakban kellene megbíznunk, akik között van olyan, amelyik aktívan részt vett a holokausztban, és a gázkamrákhoz szolgáltatta a Zyklon B-t, ugye kedves Bayer?

Ezekről nem szabad megfeledkezni.

Bár nem reklámozzátok a világ és az emberek számára, sokan nem felejtenek!

Az a helyzet, hogy az erkölcstelen nagyvállalatok világát éljük jelenleg.

Azt a világot, amiben egyes cégek vezetői érinthetetlenek, és kényük-kedvükre tusolhatnak el minden információt a fogyasztók elől.

A fő cél ugyanis a meggazdagodás.

Ha kell, akkor milliók halálán. Elvégre a pénz az pénz, legyen bármilyen mocskos és aljas módon “szerezve”…

Azonban abban biztosak lehettek, hogy ez a sok bűn, ami a lelketeken szárad, egy nap majd visszajár.

A karmapisztoly elsül, és akkor rá fogtok jönni, hogy nem lett volna szabad a lelketek és mások életét eladni az utolsó megveszekedett garasért!

 

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel