Bankrabszolgák, bankok által meglopott emberek: végiglopták az országot, több milliárd tőke áramlott ki hazánkból!

Image result for Bankrabszolgák, bankok által meglopott emberek: végiglopták az országot, több milliárd tőke áramlott ki hazánkból!

A bankok Magyarországon minden jogi paragrafust áthágva, önálló törvények alapján olyan szerződéseket iratnak alá az emberekkel, amelyeknek még a károsultjai a saját szüleik is, akár azok nyugdíja, vagy egy életen át kuporgatott kis háza is.

Milyen módon lehetne ezt a rabszolga pestist megállítani? Egy millió ingatlan van a kezükben, több millió autót koboztak el… A bankok által meglopott emberek száma: több mint három és fél millió!

Image result for Bankrabszolgák, bankok által meglopott emberek: végiglopták az országot, több milliárd tőke áramlott ki hazánkból!

Az állam polgárainak ki nyújt védelmet? Hogyan lehetne vér nélkül, de hatékonyan visszaállítani az embereket, emberi és alkotmányos jogaikba. Ezek nagyon komoly kérdések, amiket ma alig feszeget valaki.

A magyar politikai elit nyakig benne volt abban, hogy a rendszerváltás után szétlopták az országot, majd a megmaradt tulajdonokat erőforrásokat egyszerűen privatizálták.

A lerabolt Magyarországnak aztán szabad terep volt a főleg külföldi oligarchák által irányított és uralt bankrendszer. Ez időtájt rengeteg bank jelent meg, sorra nőttek a fiókjaik, mintha gombák lennének.

Aztán szép lassan elkezdődött az a bizonyos banki folyósítás, hitelezés, hitelkártya “osztogatás”. A “beetetés” időszaka.

Aztán amikor a lakosság már nem gyanakodott a bankokra, és azok ördögi terveire, megindultak a legnagyobb átverések, gazdasági és pénzügyi trükkök százai. Ugye ismerős az, hogy sokan egy Skoda Fábiára való hitelt vettek föl, de végül már egy Ferrarinak valót kellett visszafizetniük?

A bankrendszerek érdekében állt az, hogy az adós sokáig adós maradjon. Sőt, ha lehetett, akkor kiforgatták minden vagyonából, sőt, még az otthonából is.

A magyarországi devizahitel válság a világtörténelem legnagyobb gazdasági és pénzügyi csalássorozata volt, tisztességtelen és egyoldalú szerződésekkel, becsapós apró betűs záradékokkal…

Rengeteg magyar családot tettek tönkre, sodortak a tönk szélére, vagy kergettek a halálba. Ma még igazán felbecsülni sem tudja senki, hogy mekkora sebhelyek keletkeztek a magyar társadalom testén emiatt.

Az viszont jól látszik, hogy a helyzet azóta is gyakorlatilag változatlan. A bankok vígan “aratnak”. Minden ideginél nagyobb profitokra tesznek szert, miközben az állam és a társadalom számára szinte érinthetetlenek.

Ne legyenek illúzióink. A soron következő világválságon is csak nyerészkedni fognak. Mert ezeknek nincsenek gátlásaik…

Forrás