B-17: a vitamin, melynek hatásairól mélyen hallgat a gyógyszeripar: eltitkolt természetes gyógymód

b17 vitamin 585x390 1
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Korábban B17-vitaminnak is nevezték, és laetril ill. laetrile néven is emlegették. Jason Vale esete juttatta el széles körben az emberekhez a létezését. Ez az anyag megtalálható bizonyos természetes dolgokba, mint például a sárgabarack magja.

Jason Vale rákos volt, végül ettől gyógyult fel a végzetes betegségből, mikor már senki sem jósolt neki túl sok időt. Aztán amikor elmondta, mitől gyógyult meg, a gyógyszeripar pereket indított ellene, és elérték azt, hogy a kijelentéséért börtönbe is zárják. Jason Vale a gyógyszeripar képviselői szerint ugyanis nem tehette volna meg azt a kijelentést, miszerint ez a különleges anyag gyógyította ki a rákból…

World Without Cancer című kötetében az amerikai Edward Griffin leleplezi a titkot a B17 vitaminról, amelyet a gyógyszeripar régóta próbál eltitkolni és amely rákölő hatásáról már éve óta tudni lehet.

Már bizonyított tény, hogy a B17 vitamin, más nevén laetril hamar megöli a rákos sejteket. A szerző több információt is leleplez a rákgyógyításról köszönhetően a B17 vitaminnak, és felteszi a kérdést “Miért nem használja a hagyományos orvoslás ezt a vitamint?”

b17 vitamin 585x390 1

A B17 vitamint ezelőtt 35 éve betiltották a rákbetegség kezelése esetén, annak ellenére, hogy sokan úgy tartják ha minden nap fogyasztunk ezekből a vitaminokból, elkerülhetjük a rákbetegségek kialakulását. Vagyis ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag egyes kutatások kimutatása szerint ezen vitamin hiánya idézi elő a rákos állapotot.

Amikor erre rájöttek az orvosok, már kiépült az onkológia milliárd dolláros iparága. Nem hagyhatták, hogy mindent romba döntsön egy fillérekből hozzájutható összetevő, szemben a méregdrága kemoterápiával, ami rengeteg fejlesztésbe és pénzbe került az erre szakosodott vállalatoknak.

Az amerikai gyógyszergyártól hatalmas nyomást gyakoroltak a hatóságokra, így azok illegálisnak titulálták azokat a készítményeket, amelyek a B17 vitamint tartalmazták.

Továbbá eltusoltak mindne korábbi felfedezést a hunza törzsekről, és az azok étrendjét elemző megfigyelésekről. Ezek ugyanis szintén azt bizonyították be, hogy kapcsolat van a B17 fogyasztása és a rák között. A hunzáknál ugyanis 90-100 év feletti volt az átlagéletkor, fittek és egészségesek voltak, és ami nagyon fontos: nem ismerték a rákot, mint betegséget.

A B-17 vitamin a rákos sejtek területén bomlik fel, mérgező tartalmát a rákos sejtek területén engedi szabadon, és sehol máshol!

Létezik egy másik fontos enzim is, a rodanéz, melyet “védelmi enzimként” említünk.

Azért nevezzük így, mert képes semlegesíteni a ciánt, azonnal melléktermékké tiocianát molekulává alakítva azt. Ez az enzim mindenütt nagy mennyiségben jelen van, kivéve a rákos sejtek területét, melyeket következés képen nem is védi meg.

Az is igaz, hogy az észak amerikai indiánok étrendje is sok B-17 vitamint tartalmaz és szinte ismeretlen közöttük a rákbetegség. Mi azt kívánjuk rövid tájékoztatónkban közkincsé tenni, hogy miért van így és mit is tud a B-17 vitamin.

Sokak szerint a B17 vitamin egy olyan orvosi csoda lehetne, de a rákipar szorosan fogja, és folyamatosan homályban tartja a gyógymódot, a profit érdekében…

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel