Azért vágta el egy 33 éves olasz férfi torkát a marokkói bevándorló, mert az túl boldognak tűnt.

Azért ölte meg a 33 éves olasz férfit a marokkói bevándorló, mert az túl boldognak tűnt.

A 27 éves, Said Machaouat a hétvégén adta fel magát és bevallotta, hogy ő ölte meg a 33 éves Stefano Leót, akinek holttestét még február 23-án találták meg a Pó folyóban.

Said Machaouat

„Én vagyok Stefano Leo gyilkosa, fel kell adnom magam. Érzem, hogy a rendőrség vadászik rám” – ezekkel a szavakkal jelentkezett a rendőrségen.


A gyilkosság indítékáról is beszélt:

Az előttem elhaladó emberek közül pusztán azért választottam ki ezt a fiatal férfit, mert boldognak tűnt. Nem tudtam elviselni a boldogságát.” – áll a marokkói vallomásában.

Said Machaouat korábban nem ismerte az áldozatot. Vallomásában úgy fogalmazott, hogy azon a reggelen eldöntötte, hogy valakit meg fog ölni. Magához vett egy kést és elindult, hogy áldozatot keressen.

” Amikor pedig megláttam azt a férfit, nem bírtam elviselni a boldog kinézetét. Rám nézett, én pedig azt gondoltam, hogy ugyanúgy kell szenvednie, ahogy én szenvedek, mert nagyon depressziós vagyok. Ezért elvágtam a torkát a késsel.” – mondta a gyilkos.

Az olasz hatóságok most azt vizsgálják, hogy beszámítható-e a marokkói férfi, vagy valami elmebetegsége van, ami miatt nem büntethető.

Forrás: Origó

Forrás