Az USA titkos háborúi: az összes országot tönkretették, amiknek volt valamijük, ami az amerikai “szörnynek” kellett!

Az indiánok kiirtása, a rabszolgatartás, Hirosima , Nagaszaki, Drezda, Korea, Vietnam ,Irak, Líbia, Ukrajna, arab tavasz…

Ezek után mi egyebet várhatnánk ezektől?

Ma már gyakorlatilag nyílt titokként lehet kezelni azt, amit Amerika a világgal művel.

Látszólag betölti a világ csendőre szerepét, melyre önkényesen saját magát nevezte ki.

A háttérben azonban az USA mozgat minden szálat, melyek nagy háborúkhoz, mészárlásokhoz vagy regionális nyomort okozó válságokhoz vezetnek.

Amelyik országnak volt valamije, amire Amerika, és a Wall Streeten bujkáló “bankárelit” igényt tartott, akkor mindig kitaláltak valamit.

Mondva csinált háborút indítottak, vagy gazdasági szankciókkal véreztették ki az adott országot.

A Közel-Keleten végigsöprő híres-neves amerikai demokrácia csak káoszt és halált, igazi emberi nyomort hozott az ott lévő országokba.

Sokak szerint egyáltalán nem véletlenül…

Ahogyan az sem véletlen, hogy annak idején Líbiára “rátámadtak”, és az USA teljes erejével segítette azt a belső puccsot, amivel Kadhafi diktátor hatalmát megdöntötték.

Kadhafi ugyanis mind tudjuk, a világ legalábbis a régió dollármentesítésén dolgozott.

Ha sikerült volna kiviteleznie a tervét, a dollár világvaluta szerepe jelentősen meggyengült volna.

Ez a sors vár Venezuelára is, lévén hogy kiderült: Szaúd-Arábia jelentőségű olajmennyiséggel rendelkezik, így pedig teljesen “érthető”, mit akar tőle Amerika.

Beleillik abba a sorba, mely azon országokat takarja, melyek az USA rabló hadjáratának és hatalomvágyának áldozataivá váltak.

Az elmúlt években pedig már az Európai Unió falainak tégláit is elkezdték bontani.

Ne legyenek kétségeink afelől, hogy az EU kerülhet sorra, és a gazdasági “kivéreztető kínpadra” ugyanúgy fektetnek fel majd minket a saját érdekeikben, mint azelőtt oly sok országot és annak lakosságát…