Az USA terrorhálózata: az ISIS és más Közel-Keletetet uraló csoportokat pénzelt a Pentagon végig a háttérben

A pénz útjait és a fegyverszállítmányokat követve minden szál ugyanoda vezet… Amerika NEM a világ csendőre, hanem a felbujtó?!

Tagadhatatlan szintű korrupció, titkos pénzmosás és rejtélyes fegyvercsempészet állhat a Közel-Kelet nagy háborúi, a terrorizmus, és a káosz által kiváltott népességvándorlás mögött.

Érdekes módon az egésznek a legnagyobb nyertese Amerika volt, és a jövőre nézve is ő lehet.

Véletlen? Aligha!

usa-cia-isis-585x390.jpg

Úgy pedig már egyáltalán nem szabad véletlennek hinni, hogy konkrét bizonyítékok támasztják alá, hogy az USA valójában két kulacsos politikát folytat.

Míg egyik oldalról eljátssza a világ számára a bolygó csendőrét, addig a színfalak mögött, a vörös függönyök árnyékában ő maga táplálja azt a tüzet, mely felégette egész Keletet.

Ami miatt háborúk törtek ki, nyomor és halál uralkodott el komplett régiókon, és országok váltak elehetetlenné a véres háborúk miatt.

A Közel-Keletet ellepték a terrorcsoportok, melyek rejtélyes módon szinte gombaként nőttek ki a talajból az USA által destabilizált övezetekben.

Ahová Amerika betette a lábát, ott azonnal összeomlott minden, nem véletlenül.

Az egész eltervezett volt. napvilágra került számos olyan dokumentum Európában de az USA-ban is, melyek azt mutatják, hogy Amerika mindkét fél kezére átjátszott bizonyos erőforrásokat.

Úgy is lehetne mondani, hogy fegyvert adott a felek kezébe, majd hátradőlve kért egy kávét, miközben végignézte a halálra menő csatát, majd a végén besegített, és aztán diadalittasan kardját lengette…

Álljon itt néhány tény:

  • A fegyverpiac dúl Keleten. Amerikát nem érdekli, kit és miért fegyverez, és aszerint teszi ezt, ahogyan éppen a piaci vagy egyéb érdekei diktálják…
  • A CIA 2013 óta kiképzésben részesíti és felfegyverzi azokat a lázadó csoportokat, amelyeket mérsékeltnek vél.
  • A CIA dzsihadistákkal való kapcsolatai jól dokumentáltak, legalább három olyan titkosszolgálat van, amely ismeri a terrorista sejtek iszlamista kapcsolatait. Ezek között van a török MIT, és a brit MI6 is.

Arról van szó, hogy a pentagon, az USA teljes kormánya bizonyos szinteken a terrorizmust támogatta, különféle titkos csatornákon keresztül.

Ezek nem hivatalos fegyverszállítmányokból, pénzből és más erőforrásokból álltak.

Cserébe aranyat és olajat kaptak, valamint azt a nyilvánvaló tényt, hogy minden terv szerint halad.

A terv része pedig az volt, hogy a desatbilizált Közel-Kelet így nem erősödhetett meg, mivel a káosz nem adott teret egy növekvő gazdaságnak és infrastruktúrának.

Emellett egy soha nem látott embertömeg indult el Európa irányába, tovább gyengítve a kontinenst: azt az Európát, amitől a jövőben tartania kellett volna.

A dollár ugyanis gyengülőben volt, míg az euró és más valuták erősödtek.

Amerika pedig ezt nem hagyhatta szó nélkül.

Mindig is ők voltak a világ káoszteremtői, a színfalak mögötti “halál szimfónia” karmesterei, és bármennyire is próbálták elfedni az igazságot, a történelmi hazugságaik mindig utolérték őket…