Az USA mögött álló Új Világrend: A Goldman Sachs és más szuperbankok érinthetetlenek és MINDENT uralnak

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

penzugyi-elit-1-585x390.jpg

A színfalak mögött zajló folyamatokról… agyafúrtabb dolgok zajlanak a háttérben, mint egy krimiben, és borzalmasabb tervek vannak, mint egy horrorfilmben!

A világbankárok bekebelezik a nyomorban élő társadalmat!

Nem is gondolnánk, hogy a világon minden nagyobb dolgot, a médiát,a bankokat, az egészségügyet, de még a politikát is egyetlen szálra fűzött fel a háttérhatalmi elit.

Egy központosított irányítás alatt van a világ, és annak valamennyi nemzete.

Az USA-t sakkban tartó, és birtokába vevő pénzhatalmi elit olyan nagyra nőtt az elmúlt 100 évben, hogy ma valamennyi titkos szervezete és intézménye érinthetetlen, akárcsak a mögöttük álló pénzemberek.

Ott van a Godman Sachs, mely a világ egyik legnagyobb bankhálózatával rendelkezik.

Részben ők álltak a 2008-as nagy világválság mögött, a különféle hitelezésekkel, felelőtlen, és eleve szándékos spekulációkkal.

A válság után sem esett csorba a vállalat hírén, sőt…

A válság csak megdobta a tőkéjüket, ugyanis fű alatt az egészből talán ők profitáltak a legjobban. Míg egyes nemzetek polgárai nyomorba zuhantak, addig a Wall Street nagykutyái mérhetetlenül meggazdagodtak, és kitömték magukat a szegények pénzével.

Miért nem volt ennek böjtje? Miért nem vontak senkit felelősségre a Goldman Sachs soraiból?

Végtelenül egyszerű, egyben vérlázító a dolog nyitja:

Rengeteg amerikai politikus, szenátor és törvényhozó, de még bíra is a markukban volt, és van jelenleg is.

Egyszerűen nincs olyan állam Amerikában, melynek főbb emberei bármilyen dolgot előterjesztenének, vagy megszavaznának, ami árthat a Goldman Sachs érdekeltségeinek.

Valójában ugyanis ŐK MAGUK a húsos fazék, mely körül a világ, de főleg Amerika politikai lebzselni szeretnének.

Így KÉZ KEZET MOS alapon szemet hunynak a pénzügyi spekulációk, a folyamatos tőkemachinációk, és a semmiből való hitel és fedezetteremtés műveletére, amit a vállalat folytat, noha ez egyértelműen valamennyi nemzetközi törvényt megsért.

Az is külön felháborít és ijesztő, hogy a Goldman Sachs kulcsemberei mind rendelkeznek politikai befolyással, karrierrel és mozgástérrel.

Ez pedig egy oylan háttérhatalmi, gyakorlatilag mélyállami szervvé teszi őket, mely komplett országokat irányíthat, nem csak az USA-t, azaz az anyaországot… vagyis a “gazdatestet”…

A fő törekvésük éppen ez: az egész világgazdaságot, és annak folyamatait úgy finomhangolni, hogy szép lassan még több befolyásuk legyen.

A világ szegényei és a nyomorban élő társadalmak alól kihúzni a talajt, ezzel egy rabszolga társadalmat hozva létre, amiben egyedül ők rendelkeznek minden erőforrással, hatalmi pozícióval, és anyagi erővel…

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel