Az USA legnagyobb hazugságai, melyekkel sötétségben tartják a világot: te hányról tudtál ezek közül?

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Titkos háborúk, eltusolt nukleáris katasztrófák. Ha ennek csak a fele széles nyilvánosságot kapna, az egész világon felfordulást okozhatna!

Ki gondolná, hogy a világ csendőreként emlegetett ország valójában belülről erkölcsileg már rég rothad?

A titokterminal.com összeszedte azokat a nagy hazugságokat, vagy elhallgatott igazságokat, történelmi bűnöket, amiket az USA követett el, vagy vastagon benne volt…

Pearl Harbor

1941-ben japán repülők támadást intéztek az amerikai flotta Pearl Harbor-i támaszpontja ellen, ami után Franklin D. Roosevelt elnök hadat üzent Japánnak.

Rengeteg áldozattal és óriási veszteséggel járt az eset, ám a történelem folyamán az elmúlt évtizedekben egyre több olyan információ látott napvilágot, mely azt bizonyítja, hogy Pearl Garborról tudhatott az elnök.

Vagyis hagyták megtörténni az egészet.

Roosevelt egyáltalán nem bánta, hogy végre háborúzhat. 1944 szeptemberében jelent meg az a vád, miszerint Washington ausztrál forrásokból tudta, hogy japán anyahajók közelednek Hawaii felé, de nem továbbította az információt. Mások szerint Roosevelt tudatosan provokálta ki a támadást, csak hogy beléphessen a háborúba.

 

Szeptember 11

Szeptember 11-ét talán már senkinek sem kell bemutatni. A világnak úgy adtál elő az egészet mint hivatalos magyarázat, hogy terrortámadás történt a védtelen Amerika ellen, amerikai földön.

A valóság azonban sokak gyanúja szerint az, hogy vagy egy false flag, azaz hamis zászlós, előre megrendelt hadművelet volt az egész, vagy pedig Amerika szándékosan nem tett semmit itt sem.

Az ok ugyanaz: háborúba akartak vonulni a Közel-Kelet ellen, mivel tudtak a rengeteg olajkészletről, amivel ezek az országok rendelkeztek.

Rengeteg aspektusa van a történteknek a NORAD TUDOTT a levegőben tartózkodó eltérített gépekről, sőt, hónapokkal a merényletek előtt 2011 júniusában már látóköreikbe kerültek a merénylők is.

Arról nem beszélve, hogy sokak szerit maga a két ikertorony sem omolhatott volna csak úgy össze, ami további ijesztő kérdéseket vet fel, erről bővebben már több cikkünkben írtunk.

 

Amerikai haláltáborok

2015 kora tavaszán kezdtek el feltűnni az első hírek, ami szerint az USA kormányzata egy “előre nem látható vészhelyzetre való felkészülésként” nagy befogadóképességű menekülttáborok létesítésébe fogott – országszerte.

Az USA Szövetségi Vészhelyzet-Kezelő Ügynökségének tulajdonított (Federal Emergency Management Agency – FEMA) művelet feltételezői szerint a szövetségi kormány hadiállapot bevezetésére készül az USÁ-ban és a lakosság általa veszélyesnek ítélt részét ezekbe a táborokba zárná.

Az azóta eltelt egy év alatt kiderült, hogy a jelek nem csak arra mutatnak, hogy az USA felkészült egy nagyobb világégés kontinensükre való eljutására, hanem alapjaiban készül megváltoztatni a hadszíntér értelmezését és a jövő háborúiban érintett lakosság kezelését.

Ezekben az úgynevezett “haláltáborokban” a raboknak nincs semmilyen emberi joguk, gyakran kínozzák őket, és borzalmas körülménye között tartják őket minden nemzetközi emberi jogot vagy egyezményt megtaposva.

 

Eltusolt szivárgó nukleáris “szarkofág”

Időnként az USA is úgy áll a természethez, mint annak idején Csernobilban, vagy még talán rosszabbul is.

Az Egyesült Államok nem tudta megakadályozni, hogy a Runit-szigeten létrehozott ideiglenes nukleáris hulladéktároló telep szivárogjon az óceánba, így az Enewetak Atoll lakói a Marshall-szigeteken és a tisztítást végző munkások számos egészségügyi problémával szembesültek.

“Soha nem helyeztek el bélést a kupolában,” – mondta Ernest Davis, az Enewetak Atollon dolgozó egyik tisztító veterán, és megjegyezte, hogy az Egyesült Államok kormánya soha nem tervezte, hogy az ideiglenes kupolát egy állandó, a sugárzást megfelelően lezáró szerkezettel helyettesíti.

“Senki nem mondott semmit arról, hogy visszamennek és eltávolítják, vagy hogy állandóvá teszik. Azt mondták nekünk, hogy állandó.”

 

Titkos háborúk

Amerika rengeteg titkos háborút vívott már a múltban. Ezek olyan háborúk, melyek főleg a Közel-Keleten való jelenlétükkel kapcsolatos.

Irak és Afganisztán óta rájöttek, hogy folyamatos katonai jelenlétükkel és egy állandó káoszteremtéssel tudják destabilizált állapotban tartani a régiót.

Ezek olyan titkos háborúk, melyekkel azt kívánják elérni, hogy az amerikai dollár mint világvaluta szerepe és pozíciója be legyen biztosítva…

 

Az indiánok kiirtása

Amerika nem kérkedik vele, de annak idején amikor a kontinensre betelepültek, akkor kvázi a teljes indián populációt kiirtották.

Eltiporták a nőket és a gyerekeket, komplett törzsi közösségeket mészároltak le, vagy mérgeztek meg különféle módokon, aljasságot nem ismerve.

A mai amerikai média és a nagypolitika ezekről mélyen hallgat, mint ahogyan arról is, hogyan szerveztek államilag egyfajta népirtást az amerikai őslakosság ellen.

Vérdíjat tűztek ki a fejükre, mintha csak egy kártékony állat populációját akarták volna megrövidíteni…

A demográfusok becslései szerint 1800-ban 600 ezer indián élt a mai USA területén. 50 évvel alatt számuk 400 ezerre csökkent, majd az indiánháborúk végén, 1890-ben tartott népszavazás szerint mindössze 248.253 fő volt…

Ma az indiánok, akik egykor a kontinens eredeti őslakói és urai voltak, kisebbségben élnek zárkózott közösségekben…

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel