Az USA kormány titkos teletranszportációs kísérletei: kaput nyithattak idegen világokra, már a 70-es években

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Megszólaló egykori szemtanúk, a titkos programban résztvevők vallomásai támaszthatják alá, hogy az amerikai kormány birtokában állhatott és állhat ma is a térugrást lehetővé tévő technológia!

Elsőre talán hihetetlenül hangzik, de többen azt állítják, hogy bizonyítékokkal rendelkeznek arra vonatkozóan, hogy az USA kormányának megvolt a teletranszportációhoz szükséges technológia.

Ez a technológia képes volt leküzdeni a teret és az időt.

A teletranszportáció segítségével valaki szó szerint “átugorhat” egy állandó téridő alagúton keresztül, anélkül, hogy a szervezetében ez kárt tenni.

A teletranszportációs technológia az információk szerint 1967-68-tól kezdve állt rendelkezésére a kormánynak, és a Pentagon legfelsőbb szintjein tudtak róla.

Andrew D. Basiago aki ma már ügyvédként dolgozik, megdöbbentő részleteket fedett fel a titkos “csillagprogramból”, mely időutazási kísérletekből is állt.

Elmondta, hogy több alkalommal is utaztak a téridőn át, és két alkalommal a Marsra is eljutottak.

“19 évesen A Kalifroniai Egyetemen voltam, amikor egy CIA hivatalnokhoz rendeltek. Ő egyfajta hivatalos kapcsolattartó volt. Megkérdezték, hogy akarok-e a Marsra menni, mire én azt feleltem, hogy nem, nem akarok a Marsra menni.”

– állítja.

Végül elmondta, hogy azt válaszolta: “Miért fontos, hogy menjek?”

Azt mondta neki a CIA ügynök, hogy az emberi faj túlélése is függhet ettől.

Az egész az Amerikai haditengerészetnél kezdődött, és a végén a Fejlett Védelmi Kutatási Projektek Ügynökségénél, azaz a DARPA-nál folytatódott.

Hatalmas adatmennyiséget gyűjtöttek össze a CIA adattáraiban. Ezek egy része még ma is meglehet, a nagy részük azonban évtizedekre titkosítva van.

A Marsra utazás tehát végig titokban zajlott.

A NASA azért érdeklődik mind a mai napig a mars iránt, mert találtak ott valamit, mely akár ránk is veszélyt jelenthetett volna.

Amiket látunk, különféle marskutatási eredmények, képek és a marsi porban guruló szondák mind csak porhintés, a kirakat részei.

Valójában már rég meghaladtuk ezt, és egy gigantikus kirakós képe kezd kirajzolódni a NASA előtt, amiről egyelőre nem beszélnek.

A teletranszportációs technológia azóta több lehetőséget is tartogatott az USA kormányának: egyes források szerint ugyanis kaput nyithattak más világokra is, éppen ez okozta azokat a potenciális veszélyforrásokat, melyek az emberiséget bajba sodorták.

Jelet adtunk magukról más, a kozmoszban és alternatív dimenziókban élő civilizációk számára, ami nem éppen szerencsés.

Éppen ezért a teletranszportációs projektet aztán le is állították, és ma bár léteznek az ehhez szükséges eszközök és rendszerek, a Pentagon határozott tiltást adott ki a használatukra.

A teletranszportációs gépeket szétszedték, a műszaki leírásaikat pedig biztos helyen őrzik…

Hogy valóban úgy van-e minden, ahogyan azt a bennfentesek állítják? Nem tudni.

Sokak szerint az egész csak egy kitaláció, mások viszont úgy hiszik, hogy lehetnek a Nemzeti Levéltárban bizonyítékok arra, hogy ez megtörtént.

Hiszen az elmúlt években számos titkos projektről derült ki, hogy valós, és volt köztük olyan, amiben a Pentagon is nyakig benne volt…

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel