Az USA halálpolitikája: végig segítették, sőt, ők maguk hozták létre a közel-keleti fenyegetéseket: az ISIS-szel működtek együtt

Titkos fegyverszállítmányok, rejtélyes amerikai fegyverarzenál az ISIS terroristái kezében, az iszlám állam vezetői amerikai katonai hummerekben…

Szinte mindenki tisztában van azzal, hogy mennyi vaj van az USA füle mögött.

Az elmúlt 150-200 évük arról szólt, hogy különféle politikai és egyéb módokon létrehozott indokokkal raboltál végig a Közel-Keletet, és a náluk jóval gyengébb országokat.

Ahol pedig elterjesztették a híres-neves amerikai demokráciájukat, ott az adott ország hamarosan teljesen összeomlott.

Így jelent aztán meg a Kelet nagy réme, az Iszlám Állam is, mely valójában az USA egy bábszervezete volt mindig is.

Pénzelték őket, sőt, rakományokat dobtak le, amiket a terroristákkal egyeztetve ez a szervezet felhasznált a saját kis háborújához.

Hiszed vagy sem, de még ISIS vezetőket is szállítottak amerikai katonai konvojjal biztonságos helyre, ezekről fényképek is készültek.

Rakka mocskos titkait sokáig nem adta, de aztán ott is bombaként robbant a hír, miszerint feltehetően a Pentagon legfelsőbb köreiből érkező utasításra buszokkal menekítették ki az ISIS felső vezetését.

Természetesen semmi bajuk nem esett, a helyszínt elhagyó buszokról viszont ugyancsak rengeteg leleplező felvétel készült.

Szintén felvételek és fotók vannak arról, ahogy különféle “légi támogatásként” fegyvereket és robbanószereket tartalmazó csomagokat dobtak le amerikai helikopterek terrorcsoportoknak, akik az adott ponton már vártak rájuk – írja a titokterminál.com

A egész a Közel-kelet egy jól összehangolt kirablása volt.

Emellett egy mesterséges káosz megteremtése volt a cél, hogy a világ újra fenyegetettnek érezze magát, és hogy a régió soha ne tudjon stabilizálódni.

A káoszban tartott Közel-Kelet ugyanis az USA fennmaradásának záloga, emellett biztosította azt, hogy Putyin ne tehesse be a lábát ezekre a vidékekre…

Óriási mennyiségben csempésztek fegyvert az amerikaiak a Közel-Keletre, és érdekes módon valahogy a nagy részük mindig a terror sejteknél kötött ki, ahogyan azt egy bolgár újságíró hölgy is feltárta.

Természetesen őt el is távolították hamar, az az egyetlen szerencséje, hogy nem eltették láb alól, ahogyan azt a tényfeltáró újságírókkal szokták, hanem “csak” kirúgták a munkahelyéről, és rengeteg anyagot elkoboztak tőle, hogy semmit se tudjon nagy nyilvánosság előtt bizonyítani.

A titkok és az igazság természete azonban már csak az, hogy előbb vagy utóbb, de rázúdul minden “hazugra”…