Az USA előkészíti a Kína elleni (világ)háborút: Tömeggyilkossággal vádolja őket és levadássza a kínai tudósokat,

az usa előkesziti a kina elleni vilaghaborut tömeggyilkossaggal vadolja őket es levadassza a kinai tudosokat

Az USA úgy kezeli Kínát, mintha náci Németország lenne. A harmadik világháború felé sodródásnak véget kell vetni, mielőtt túl késő lenne. Az imperialista Amerika és szövetségesei, valamint a médiát támogató oligarchák szándékosan tovább rontják a Kínával szembeni érzelmeket.

Kína most minden nap a hírekben van.
Ma itt Ausztráliában úgy teszünk, mintha sértettek lennénk, mert egy kínai bulvárlap közzétette azt a vádat , hogy nemzetünk „óriás kenguru, amely az Egyesült Államok kutyája” , bár mindannyian tudjuk, hogy ez teljesen igaz és hízelgőnek kellene éreznünk. hogy legalább azt mondták, hogy „óriás”-kenguru. – írja a cikk ausztrál szerzője.

A Kína-ellenes érzelem virágzik Ausztráliában, amit a Murdoch által uralt sajtómédia, az Állami Minisztérium által finanszírozott ‘think thank”-központok segítenek, amik kifejezetten a Kína narratívájának manipulálására irányulnak.

Földrajzi elhelyezkedése miatt az Egyesült Államok katonai / hírszerzési eszköze, amelyet hagyományosan Ausztráliának hívnak, az Egyesült Államok által központosított birodalom fő fókuszpontja volt a világ legerősebb, abszorbeálatlan nemzete elleni propaganda kampányában.

Kína jelenleg igazából nem bármiféle vírus miatt van állandóan a hírekben és a célkeresztben, még csak nem is Hong Kong, nem az újgúrok vagy bármiféle szellemi tulajdonjogok ellopása miatt, ami miatt hirtelen a Nyugat úgy kezdte kezelni Kínát, mint a legfrissebb Hitlert és náci Németországot hirtelen.

1. PONT:
A közepén vagyunk egy Harmadik Világháború felé tartó lassú sodródásnak, ami az USA-központú érdekszövetség és azok között feszül, akik ennek ellenálltak eddig, hogy feloldódjanak benne.

A nemzet nélküli oligarchák laza szövetsége, akik kormányokat használnak fegyverként arra, hogy ellenőrzést gyakoroljanak egy széles birodalom felett, amikben nemzetek gazdaságilag és katonailag is az Egyesült Államok körül centralizálódnak.

Hogy még több hatalmat és hegemóniát szerezzenek, fent kell tartaniuk terjeszkedésüket, hogy még több nemzetet olvaszthassanak be ebbe, vagy brutálisan bánjanak velük, amennyiben ellenállnak.
Kína messze a leghatalmasabb és erős nemzet, amit nem sikerült beolvasztani és őt Oroszország követi második helyen és távol a harmadik helyen pedig Irán foglal helyet.

2. PONT:
A propagandát használják e világháború előmozdításához.

Ezt magyarázni sem kell, mára mindenki világosan láthatja ezt, aki nem a főáramú médiából tájékozódik.

Súlyos helyzet: Az amerikai elhárítás levadássza Kína beépített tudósait – Trump üzenetében tömeggyilkossággal vádolta meg Kínát

A pekingi vezetésnek vissza kell fognia a nacionalista indulatokat, hiszen a szociális médiát elöntötték azon vélemények, miszerint eljött az ideje lerohanni Tajvant. Washington padlógázzal tartóztatja le azon, többségében kínai származású kutatókat, akik részt vesznek Peking „Ezer Tehetség Programjában.”

Tegnap tovább eszkalálódott a politikai feszültség Washington és Peking között. Egyrészt Trump egy Twitter-üzenetében a járvány kapcsán tömeggyilkossággal vádolta meg Kínát. Másrészt Pompeo külügyminiszter gratulált Caj Jing-vennek, Tajvan újraválasztott elnökének, aki beiktatási beszédében elutasította az ”egy ország, két rendszer” elvét. A félreértések elkerülése végett Pompeo lépésére elsőként a kínai Védelmi Minisztérium reagált, amely szerint a Néphadsereg (PLA) adott esetben „minden szükséges lépést megtesz Kína szuverenitásának védelmében”.

Ahhoz képest, hogy amerikai külügyminiszter évtizedek óta először gratulált nyilvánosan a megválasztott tajvani vezetőnek – egyben „elnöknek” nevezve őt -, a kínai kommunista párt reakciója hűvös és lekezelő maradt. A pekingi vezetésnek vissza kell fognia a nacionalista indulatokat, hiszen az elmúlt hetekben a szociális médiát elöntötték azon vélemények, miszerint a hadseregnek most kell kihasználnia a járvány okozta amerikai meggyengülést, és eljött az ideje lerohanni Tajvant. Peking soha sem zárta ki Tajvan fegyveres visszafoglalását, de helyi szakértők szerint a kommunista vezetés egyelőre kivár és hosszabb távban gondolkodik.

Fogyatkozó számú tehetségek

Bár az európai közvélemény egyelőre nem nagyon értesült róla, Washington az utóbbi hónapokban padlógázzal tartóztatja le azon, többségében kínai származású kutatókat, akik részt vesznek Peking 2008-ban létrehozott „Ezer Tehetség Programjában.” A Pentagon legutóbbi (2019. májusi) jelentése a kínai hadseregről megállapítja, hogy az „Ezer Tehetség Program” nemcsak kereskedelmi célokat szolgál, hanem támogatja a Kínai Néphadsereg nagyarányú modernizációs programját. Trump környezetéből nézve ez a program egy olyan államilag támogatott agyelszívó, technológia-fejlesztő és hírszerző stratégia, amelynek keretében Kína a mesterséges intelligencia (AI), a robotika és a génmanipuláció terén átvenné a globális vezetést.

Egy februári előadásában Christopher Wray, az FBI igazgatója kijelentette: „Kína veszélyezteti az amerikai gazdaságot – és nemzetbiztonságot – azon lankadatlan erőfeszítésével, amellyel érzékeny technológiákat és a tulajdonost illető információkat lop el amerikai vállalatoktól, akadémiai intézetektől és egyéb szervezetektől”. Hozzátette, hogy az FBI és az Igazságügyi Minisztérium felelősségre vonja az ebben résztvevőket és megvédi az amerikai innovációkat.

Véget ért egy korszak

Valójában a kínai gazdasági kémkedés megállítására Jeff Sessions legfőbb ügyész már 2018 novemberében útnak indította azt a „Kína Kezdeményezés” nevű programot, amelyet az Igazságügyi Minisztérium nemzetbiztonsági részlege működtet. A szenátus 109 oldalas kétpárti jelentése ezzel kapcsolatban tavaly megállapította, hogy a világ országai közül Kína próbálja legagresszívabban kihasználni az USA nyitottságát, külön kiemelve az „Ezer Tehetség Program”-ot, amellyel behatoltak amerikai laboratóriumokba. A Kezdeményezés útnak indítása óta az amerikai igazságszolgáltatás több tucat professzort, mérnököt és üzletembert vont vád alá és börtönzött be.

A Kezdeményezés vezetője, John Demers szerint azon 6 ezer kínai kutató közül, akik ösztöndíjat kaptak az amerikai Nemzeti Egészségügyi Intézettől, 180-an jelenleg vizsgálat alatt állnak szellemi tulajdonjog megsértésének vádjával. Az amerikai Oktatási Minisztérium jelenleg 9 egyetemet vizsgál azon 1965-os törvény alapján, amely szerint jelenteni kell (kellett volna) minden olyan külföldi adományt, amely meghaladja a 250 ezer dollárt.

Fordította: SBG Buddha – Forrás: VilagHelyzete – Eredeti forrás: RT News