Az Új Világrend tízparancsolata – avagy a Szent Grál elrablása

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Lehet, hogy útközben elvesztettünk valamit? Talán éppen a Szent Grált? És ez lenne az Új Világ rend?

Az emberiség aranykorában még harmóniában éltünk a természettel, a szent Univerzummal és kivétel nélkül mindenki a Szent Grál birtokosa volt. Hosszú utat kellett megtennünk, amíg „üzlet lett az egész világ”, amíg eljutottunk oda, hogy a GDP alapján ítélnek meg minket és a szabadpiac az imádat tárgya.

Lehet, hogy útközben elvesztettünk valamit? Talán éppen a Szent Grált?

Hiszen ma a világ három leggazdagabb emberének együttes vagyona nagyobb, mint a legszegényebb fejlődő országok hatszáz millió lakosának összes évi jövedelme.

Vagy: a világ kétszáz leggazdagabb emberének az együttes vagyona ezer milliárd dollár, ugyanakkor a napi egy dollárból élők száma 1,3 milliárd. És miközben egyesek sok milliárd dollárt forgatnak a tőzsdéken és képesek arra, hogy egy ország gazdasági stabilitását megingassák, addig harminchatezer gyerek hal meg naponta éhínség miatt… Ez lenne az Új Világ rend? Néhány pénzember uralma az egész világ felett?

Ha valóban épülőben van egy új világ, akkor az csupán a véletlen műve?

Vagy igazuk lehet az összeesküvés elméleteknek, amelyek közös lényege szerint létezik egy szorosan együttműködő csoport, amely a világuralom elnyerése érdekében tevékenykedik, és e titokban dolgozó csoportok képesek nemzeteket, birodalmakat elsöpörni, háborúkat, forradalmakat kirobbantani?

Ha valóban épül az Új Világrend, akkor nekünk mi a szerepünk benn?

Áldozatai vagyunk vagy bűnösök? Vagy éppen az a küldetésünk, hogy visszahozzuk az aranykor szemléletét?

Neves amerikai egyetemi tanárok – Anthony C. Sutton vagy Carroll Quigley -, hitelesnek tartott politikusok – Benjamin Disraeli vagy Churchill -, vagy például a jezsuita Malachi Martin, hogy csak néhányat említsek, állítja, hogy a történelmi események hátteréből egy bankárokból álló csoportosulás szerepe nem hagyható ki. Napjainkra e nemzetközi bankár csoport az amerikai szövetségi jegybanki rendszeren, illetve a Világbankon, az IMF-en keresztül jelentős hatalomra tett szert a világ nagy része felett.

Számukra mindegy, hogy milyen eszközökkel szerzik meg az egyes országok nemzeti vagyonát, illetve a lakosság pénzét. Mindegy, hogy vadkapitalizmussal, kommunizmussal vagy neoliberalizmussal. Több szerző úgy látja, hogy az Új Világrend három fő ponton nyugszik. Az egyik a nyugati kapitalizmus, a másik a keleti stílusú szocializmus, a harmadik, a spirituális pont pedig valamifajta új ökumenikus vallás, a „megmásított” kereszténység.

Fontos kiemelni azt is, hogy a pénzoligarchia úgy működik, hogy áldozataikat megosztják, például politikai jobb- és baloldalra. Így a két tábor egymást akarja legyőzni, és nem a közös ellenséget.

Valójában a pénzhatalomnak mindegy, hogy melyik politikai oldal kerül hatalomra, lényeg, hogy az adósságcsapda fennmaradjon.

Ha csak az elmúlt évtizedeket vizsgáljuk, látjuk, hogy a kommunizmus és az elmúlt húsz év következménye ugyanaz lett: a nemzeti vagyon egy szűk kisebbség kezébe került. Ma, amit a magyar ember megtermel, annak jelentős része az említett pénzügyi szuperstruktúra tagjainak vagyonát növeli.

Érdekes módon Trianon után lábra tudott állni a kifosztott ország, de napjainkra, hatvan év béke után romokban hever minden. Mindez egyszerűen azért, mert nem a miénk, amit megtermelünk.

A Vatikán felvirágoztatásában igencsak szerepe volt a Rothschild-pénzeknek, valamint, hogy a nemzetközi bankárok és a Szentszék kapcsolata meglehetősen szoros.

Ha ilyen szempontból vizsgáljuk a hazai püspöki kar viszonyát a nemzeti érdekekhez, akkor látjuk, hogy az Új Világrend nálunk is ugyanazokon a pontokon nyugszik, mint máshol.

Ez pedig igen elgondolkodtató a jelenlegi világunkat és annak viszonyrendszerét, összefüggéseit elnézve…

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel