Az úgynevezett világi vezetők megvesztegetését szolgáló 6000 vatikáni számlát zárolták

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Az Új Világtudat fordítása, Benjamin Fulford  aktuális leleplező írásának

A világ jelenleg néhány alapvető változás felé tart, köszönhetően a nyugati titkos kormány ellen folyamatban lévő puccsnak, mind a keleti, mind a nyugati titkos társasági források szerint. A legnagyobb változás az, hogy George Pell elítélt pedofil bíborost felmentették az Istituto per le Opere di Religione (a Vallási Művek Intézete) ellenőrzése, vagyis a Vatikáni Bank irányítása alól. Ez azt jelenti, hogy az úgynevezett világi vezetők megvesztegetését szolgáló több mint 6000 számla kikerült a sátáni P2 szabadkőművesek ellenőrzése alól, a források szerint.

Emlékeztetőként, amikor egy személy miniszterelnök, elnök, központi banki kormányzó, stb. lesz, valaki meglátogatja a Vatikáni Banktól, és egy csillagászati pénzösszeggel ellátott számlát kap, P2 szabadkőműves és más források szerint. Ez 100 millió dollár is lehet egy kis ország vezetője, vagy több mint 1 milliárd dollár egy nagy ország vezetője esetében, a források szerint. Ezt követően azt mondják nekik, hogy: “Üdvözöljük a gazdag emberek klubjában,” de arra is figyelmeztetnek, hogy ha visszautasítják a pénzt, meg fogják ölni őket. Ez a híres választás az ezüst vagy az ólom között, amit a titkos kormány már régóta alkalmaz.

A jelenlegi felelős, egy királyi személy, akinek a biztonsága érdekében a személyazonossága egyelőre titokban marad, beleegyezett abba, hogy támogassa a jövő tervezési ügynökség létrehozását, amely hatalmas projekteket hajt végre a szegénység megszüntetésére, a környezeti pusztítás megállítására és a földi élet exponenciális terjeszkedése érdekében az univerzumban. Megállapodás született arról is, hogy ez a folyamat valamilyen jubileum, vagy egyszeri adósság eltörléssel és az eszközök újraelosztásával fog kezdődni.

A munka megkezdése előtt azonban meg kell szüntetni a nyugati de facto polgárháborút. Ez a háború a legmélyebb szintjén a vérvonal arisztokraták és a meritokratikus gnosztikus illuminátus (katonai-ipari komplex) erők között folyik. A felszínen a vérvonala báb vezetőit láthatjuk, mint például az Egyesült Királyságban Theresa May-t, Franciaországban Emmanuel Macront, Angela Merkelt Németországban és Justin Trudeau-t Kanadában, akik súlyos támadás alatt állnak. Ugyanakkor a vérvonalak továbbra is könyörtelenül támadják az illuminátus frontemberét, Donald Trump amerikai elnököt.

Kezdjük azzal, hogy megnézzük, hogyan folyik a Trump elleni harc. Trumpot több bűncselekménnyel zsarolják a vérvonalak, melyeket elkövetett. A Gordon Duff által leírt alábbi történet néhány olyan részletet tartalmaz, amelyek közül sokat egymástól függetlenül is megerősítettek. Rájöttünk, hogy Duff a Clinton/Rockefeller csoportnak dolgozik, de ennek ellenére nem teszi közzé ezt, ha nem gondolná, hogy a bíróság elé kerülhetne, ha Trump beperelné őt.

https://www.veteranstoday.com/2019/02/28/block

A magas szintű amerikai katonai hírszerzési (illuminátus) források szerint csak olyasvalakinek, akit a vérvonalak zsarolni képesek, engedik meg valaha is, hogy elnök legyen. Ezért engedélyezték a vérvonalak, hogy Trump elinduljon az elnökségért. Ugyanakkor a katonai-ipari komplexum (illuminátus) úgy tekintett rá, mint a kisebbik rosszra, és úgy döntöttek, hogy őt használják, mint frontembert, mert fel tudták használni arra, hogy a kezüket rajta tartsák a “fontos elnöki aláíráson“. Továbbá azt mondják: “Nagyon rövid pórázon tartjuk.”

Ezt szem előtt tartva nézzük meg a valódi okot, hogy a Trump és az észak-koreai erős ember Kim Dzsongun közötti csúcstalálkozó miért volt sikertelen a múlt héten. Lényegében az Egyesült Államok katonai-ipari komplexumának cionista neokon frakciója kérte az Amerikai Egyesült Államok Vállalat további ellenőrzését az USA tengerentúli helyszínekről való kivonásáért cserébe. Szintén ez a frakció akarta, hogy kiárusítsák az Egyesült Államokat annak érdekében, hogy megkaparintsák Észak-Korea hatalmas ásványi vagyonát. A kínaiak imádták ezt az ötletet, de az Egyesült Államok hadserege, a brit királyi család, a japán császár, és sokan mások felsorakoztak, hogy ezt megállítsák, ami szerintük nem más, mint egy egyoldalú megadási ajánlat Kínának, a tárgyalásokon résztvevő források szerint.

Talán ez egy jó alkalom arra, hogy emlékeztessük az embereket, hogy az Egyesült Államok hadserege elsősorban miért vívta a koreai háborút. Akkoriban sok amerikai úgy gondolta: “Miért kellene törődnünk azzal, hogy mi történik Koreában?” Azonban az okosabb elmék rámutattak arra, hogy ha az Egyesült Államok nem húz egy védelmi vonalat Japánban és Koreában, a jövőben semmi sem állhat az útjába egy 200 millió embert számláló kínai hadseregnek, hogy lerohanja Alaszkán keresztül az USA-t. Ez a logika még ma is igaz.

Mi a következő lépés? Először is, amint azt fentebb említettük, a nyugatnak be kell fejeznie a polgárháborút, mielőtt megkezdheti a tárgyalásokat a kelettel. Ez lényegében fegyverszüneti tárgyalásokat jelent a vérvonalak és az illuminátusok között. Ez egyben azt is jelenti, hogy be kell fejezzük a kazár gengszterek és a sátánisták eltávolítását a hatalmi pozíciókból.

Ezen a téren az izraeli hatóságok végül úgy döntöttek, hogy megvádolják a bűnöző miniszterelnököt, Benjamin Netanjahut. Reuvén Rivlin izraeli elnök állt a Netanjahu vizsgálat mögött a pénzügyi bűncselekmények miatt, mert “Ez a legjobb módja annak, hogy valakit ilyen módon semlegesítsenek, majd manőverezzenek a leváltása érdekében,” – magyarázzák a Moszad forrásai. Netanjahu háborús bűncselekményekkel kapcsolatos tárgyalása például Fukusimát és 9/11-et illetően később fog megtörténni, mondják.

Pell bíboros eltávolítása szintén megkönnyíti a többi Fukusimában érintett ember eltávolítását az európai királyi család forrásai szerint. “Pell bíboros a Vatikán kincstárnoka volt az APSA és az IOR számlák területén… amelyek a kilencedik kör sátáni kultusz pénzmosó, a globális emberkereskedelem és a pedofil hálózatok központjai voltak. A 6000 számla leállításával a SIS (MI6) használata segítségével az egész Vatikánt megbénítottuk, és a Katolikus Egyházat rákényszerítettük arra, hogy csak az elektronikus adományokat (egyházi gyűjteményeket) fogadja el, hogy megfeleljen a nemzetközi pénzmosási jogszabályoknak. Ez leválasztja a Vatikánt az olasz maffiáról,” – mondják a források.

Pell eltávolítása Ausztráliában is felrázta a dolgokat. Ne feledjük, hogy az ausztrál hírszerző ügynökség forrásai korábban elmondták nekünk, hogy Kevin Rudd miniszterelnököt “a Federal Reserve Board rúgta ki,” amikor megpróbálta megállítani a Fukusimában tervezett tömeggyilkos eseményt. Most pedig Rudd leváltása, mint miniszterelnök hirtelen előkerült a szekrényből, és elkezdték támogatni az elítélt pedofil Pellt. Ez annak a jele, hogy zsarolták a pedofilokat, mondják az ausztrál források.

https://tinyurl.com/y2mqebcq

Az európai királyi családi források azt is mondják, hogy Pell eltávolítását az olasz fehér nemesi Farnese család is segítette, akik nagy befolyással vannak Trump elnökségére.

https://en.wikipedia.org/wiki/House_of_Farnese

Ezek a Trump mögött álló Pentagon erők most azt mondják: “Március idusára 85000 lezárt vádirat lesz,” és sok letartóztatás az Egyesült Államokban. A források azt is mondják: “Ahogy az összeesküvés ügynök Bibi (Netanjahu), Trudeau, May, Macron és Merkel el fog bukni, egy Kínával kötendő kereskedelmi megállapodás állásfoglaláshoz vezet Venezuelával, Észak-Koreával kapcsolatban, és meg kell állítani az India és Pakisztán között kialakult csatározásokat.

Úgy tűnik, hogy ez a forrás elismeri, hogy az Egyesült Államok rezsimje áll a közelmúltbeli kísérlet mögött, hogy India és Pakisztán között nukleáris háborút robbantsanak ki. Emlékeztetünk arra, hogy az India és Pakisztán közötti ellenségeskedések az amerikai báb Mohammed bin Szalman koronaherceg látogatása után lángoltak fel Pakisztánban és Indiában. Nem nehéz kitalálni, hogy mindkét félnek kenőpénzt fizettek annak érdekében, hogy megrendezzék ezt a fellángolást, mint  demonstrációt a kínaiaknak.

A világ ennél jobbat érdemel. Egy nemrégiben 133 országban készített Gallup közvélemény-kutatás azt mutatja, hogy csak az emberek 31% -a támogatja az Egyesült Államok vezetését, míg 40%-a ellenzi azt. Ez nagyjából megegyezik az oroszok 30%-os és a kínaiak nem túl erős 34%-ával, illetve Németország 39%-os támogatásával.

https://news.gallup.com/poll/247037/image-leadership

Amit ez mutat, az több, mint hogy a világ nem akarja az Egyesült Államok vezetését lecserélni a kínai vezetésre; valami újra van szükség. Hogy hamarosan valami új dolog jelenjen meg. Ne feledjük, hogy azok az emberek, akik korábban a bolygót irányították, már nem ellenőrzik az úgynevezett világi vezetők megvesztegetésére szolgáló számlákat. Ez azt jelenti, hogy hamarosan új menetparancsot kapnak. A bolygó felszabadulása közel van.

Forrás: Új Világtudat

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel