Az Oxfordi Egyetem professzora azt állítja, hogy az idegenek itt vannak és keverednek az emberekkel

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Dr. Young-hae Chi, az Oxfordi Keleti Intézet professzora úgy véli, hogy az éghajlatváltozás és az idegen elrablások között erős összefüggés van.

Dr. Chi 2012-ben előadást tartott az Ammach Konferencián, melynek címe: “Idegen elrablás és környezetvédelmi válság,” amelyben felvázolta elméletét az idegenek Földön való jelenlétéről. Dr. Chi előadását azzal a kijelentéssel kezdte, hogy “az emberi civilizáció talán a végéhez közeledik.

Ötvenöt perces előadásában Dr. David Jacobsot, az Egyesült Államokban élő “emberrablás kutatót” említette, aki azzal érvelt, hogy az idegenek elsődleges célja a föld gyarmatosítása, az emberekkel való keveredés, hogy új hibrid fajokat állítsanak elő. Jacobs szerint a második generációs “hibridek” már köztünk járnak, akikről szinte semmit sem tudunk.

Dr. Chi azzal érvelt, hogy “nem csak a tudósok és teológusok, hanem a nem emberi fajok is nagyon aggódnak az emberi faj túlélése miatt“.

Rámutatott, hogy az idegenek feltűnésének időzítése egybeesik a nagy problémák, az éghajlatváltozás és különösen a nukleáris fegyverek megjelenésével a Földön.

Azt a következtetést vonta le, hogy “többé-kevésbé feltételezhető, hogy a hibrid projekt válasz az emberi civilizáció közelgő halálára“.

Továbbá azzal érvelt, hogy ha most cselekszünk az éghajlatváltozással kapcsolatban, akkor “nem csak meg tudjuk menteni magunkat, hanem bizonyítani tudjuk az idegeneknek is, hogy tévedtek az erkölcsi képességeink megítélésében“.

2018. áprilisában Dr. Chi az Oxford Unióhoz fordult, hogy vitát kezdeményezzen a témáról. A javasolt cím a következő volt: “Léteznek idegenek a Földön, igen vagy nem?“. Ezt a javaslatot azonban az akkor megválasztott elnök nem fogadta el.

A konferencia óta Dr. Chi továbbfejlesztette elméletét, és egy könyvet írt Koreában, amelynek címe nagyjából az “Idegen látogatások és az emberiség vége“.

Dr. Chi kizárólag az Oxford Student portálnak beszélt az elméletéről. Amikor megkérdezték, vajon még mindig fenntartja-e a 2012-es konferencián felvázolt nézeteit, Dr. Chi pozitívan válaszolt, kifejtve az idegen elrablásokról, az átfogó bioszféra elméletről szóló véleményét és azon hipotézisét, hogy a földönkívüliek új emberi fajokat hoznak létre.
Dr. Chi úgy véli, hogy négyféle idegen van: alacsony; magas és félkövér; pikkelyekkel és kígyószemekkel rendelkező idegenek; és végül rovarszerű idegenek. Ez utóbbi úgy tűnik, hogy a legmagasabb a hierarchiában és parancsokat ad az alacsonyabb rangúaknak, mondta a professzor.

Miközben azt állítja, hogy az idegen elrablás esetei változatosak, megjegyzi, hogy “az a közös, hogy mindannyian biológiai kísérleteket végeznek, beleértve a hibridek létrehozását is.

https://youtu.be/7xwtNpjWuEw

Atfogó biológiai rendszer elméletét kifejtve Dr. Chi elmondta: “Ha messze vannak, nem kell aggódniuk miattunk. Nem hiszem, hogy messze vannak, a közelünkben találhatók, csak nem láthatjuk őket. A halak analógiáját használhatjuk, amelyek csak úgy gondolkodhatnak és észlelhetik a dolgokat, ahogyan képesek rá, és az emberek is csak a maguk módján tudják érzékelni a környezetüket, így a világunk észlelését a szerveink korlátozzák.

Dr. Chi elmélete szerint az a tény, hogy az idegenek és az emberek ugyanazon a bioszférán osztoznak, azt jelenti, hogy az éghajlatváltozás negatív hatást gyakorol rájuk, így az emberi ügyekbe is fokozottan beavatkoznak.

Dr. Chi azon három hipotézisével folytatta, hogy miért akarnak az idegenek hibrideket létrehozni az emberekkel. Azt mondta: “Az egyik lehetőség az, hogy a DNS-ünket értékesnek találják az állomány megőrzése szempontjából. Másodszor, olyan fajok létrehozása, amelyek a jövőbeni éghajlati viszonyok között is túlélhetnek. Harmadszor, egyes elraboltak arról számolnak be, hogy ezek a hibridek nagyon magas intelligenciájúak, így ezekből a hibridekből jó problémamegoldók, jövőbeli vezetők lehetnek.

Amikor megkérdezték, hogy pesszimistán látja-e a jövőt, Dr. Chi aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy hiányzik a politikai akarat az éghajlatváltozás megelőzése érdekében, még akkor is, ha rendelkezünk a szükséges technológiával. Azt mondta: “Abból ítélve, ahogy a földönkívüliek eljárnak, jobb megítélésük lehet velünk kapcsolatban, ami talán egy pesszimista jövőre utal“.

Hozzátette: “Tehát nem miattunk jöttek, hanem maguk miatt, a túlélésük érdekében (de az ő túlélésük valójában a mi túlélésünk is), a teljes bioszféra túlélése végett. Eddig jutottam az elméletem fejlesztésében, és továbbra is keresem a bizonyítékokat, amelyek alátámasztják a hipotézisemet.

(1) – https://www.oxfordstudent.com/2019/04/26/oxford

Új Világtudat 

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel