Az országot szándékosan devizásították el külföldről: nyugati bankok mesterterve volt az egész!

Itt vannak a tagadhatatlan bizonyítékok sorba szedve! Erről minden magyarnak tudnia kell!

Az összeomló devizahiteles-kártyavár nem véletlenül történt meg.

Az egészet már évtizedekkel ezelőtt eltervezték hazánk ellen, a külföldi erők és a magyar mindenkori politikai elit pedig szétosztotta maga között a feladatot.

Egy belülről megpuccsolt, ál-rendszerváltás zajlott le, és valójában ennek leple alatt csapolták le a nemzeti vagyont, menekítették külföldre, és különféle offshore cégekbe.

A rendszerváltás utáni politikai elit egy része ehhez beépített emberként asszisztált, a “koncért” cserébe.

PONTOSAN EZ az oka annak, hogy az ügynök akták nagy részét a mai napig nem hozták nyilvánosságra, és ma is mindent elkövetnek azért, hogy ezek titkosak maradjanak, ameddig az ügynökaktákban megnevezett személyek élnek.

Rengeteg ma is hatalomban lévő, vagy a “tűz körül” ólálkodó politikai szereplőnek lehet aktája, mely mindent boríthatna.

Ezek olyan információkat tárhatnának a világ elé, melyek betekintést nyújtatnának abba, hogyan játszottak ki több száz milliárd DOLLÁRNYI pénzt, nemzeti tőkét a bankárkasztok kezére.

A magyar tőke lecsapolása ráadásul csak a kezdet volt.

Mivel a rendszerváltás után a világ és így Magyarország is demokratizálódott, többé ezt nem csinálhatták meg újra ennyire nyíltan, mivel nem adódott akkora káosz, mint a rendszerváltás idején, a privatizációs mutyik szűk de sötét időablakában…

A bankokat a bankárkaszt betelepítette Magyarországra, és ezeken keresztül hiteleket kezdtek folyósítani a lakosság számára.

Ma már tudjuk, hogy a pénzügyi világ ezt a gazdasági megszállást minden más, gyönge lábakon álló behódítani kívánt országban elvégezte.

Ez egy gazdasági gyarmatosítás volt tulajdonképpen.

Az EU-ba való beléptetésünkkel méginkább tőrbe csaltak, kicsavarták egyetlen még megmaradt fegyverünket, a magyar piacot és a gazdaságot, elárasztották külföldi termékekkel a hazát, tönkretették a gyárainkat, mezőgazdaságunkat.

A devizahitelek pedig egy utolsó tőrdöfése voltak a hazánknak.

A bankok az utolsó pillanatokban is tudták, mi lesz a vége, ennek ellenére arra ösztönözték a lakkosságot, hogy kössék meg a hitelszerződéseket.

Így játszották át a bankok kezére a magyar otthonok egy jelentős százalékát.

Ezeket ugyanis később a behajtók segítségével, a devizaügyekkel foglalkozó bírák lefizetésével, korrumpálásával a nagytőkés kaszt kezére játszották át.