Az orosz hadsereg magazinja azt állítja, hogy már léteznek “szuperkatonák”, akik telepatikus képességekkel rendelkeznek

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Ha valakit érdekelnek aparanormális jelenségek, annak bizonyára izgalmas információval szolgálhat az Orosz Védelmi Minisztréium magazinja, amely azt állítja, hogy néhány katonát megtanítottak széfeket feltörni, csapdákat elkerülni és számítógépes chipeket kiégetni telepatikus erővel – olvashatjuk az Ú Világtudat érdekes cikkében.

Hogy mi az orosz hadsereg legnagyobb becsben tartott szupereje? Ne a Szpecnazra vagy a nukleáris tengeralattjárókra, vagy az EMP fegyverekre gondoljunk, mert az “Armeisky Sbornik” magazin egy sokkal érdekesebb dologról ír.

A Védelmi Minisztérium által megjelentetett magazin azt állítja, hogy a hadsereg számára nagyon fontos a parapszichológa, amelynek részeként olyan furcsa dolgokat vizsgálnak, mint a telepátia, a prekogníció, a halálközeli élmények vagy a reinkarnáció. (1)

Az 1980-as évek végén a szovjet hadsereg elkezdte kifejleszteni a “jövő háborúinak szuperkatonáit,” akiket “metakontaktnak” neveznek, más szóval, egyfajta telepatikus erőre tesznek szert, amely az egyszerű katonákat szuperhőssé teheti.

Egy ilyen harcos képes agyának az erejét arra használni, hogy “chipeket égessen ki a generátorokban, lehallgassa a beszélgetéseket, vagy megzavarja a távközlést, beleértve a televíziót és a rádióhullámokat“. Sőt, a katonai kísérletek során különböző nyelvi készségekkel is foglalkoznak. Egy telepatáról azt állították, hogy sikerült elolvasnia egy biztonságos helyen tárolt és rögzített fájlt, amely “olyan nyelven íródott, amelyet nem beszélt“.

A szuperképességek egyéb jellemzőit nyilvánvaló katonai alkalmazások terén lehet kihasználni, tárta fel a magazin. A telepatikus kapcsolat segíthet a csapatoknak, hogy elkerüljék a csapdákat, felfedezzék a rejtekhelyeket és kezeljék a sebesülteket. Szintén elengedhetetlen lehet az ellenséges katonák “nem-verbális kihallgatása” során is.

A kihallgató tudni fogja, hogy “milyen ember, melyek az erősségei vagy gyengeségei, és hogy milyen feladatra alkalmas.” Az ellenség elméjének megnyitása “100 százalékban hiteles, és nem lehet kibújni alóla,” állítja a cikk.

Sőt, magas rangú orosz politikusoknak, üzletembereknek és a bankszektor vezetőinek is megtanítottak néhány telepatikus készséget. Jobb ezt szem előtt tartani, amikor valaki beszélgetést folytat egy orosz tisztviselővel, vagy egy orosz bankkal van dolga.

Viccet félretéve, néhány vezető hadsereg már régóta tanulmányozza azon módokat, hogyan lehet befolyásolni az emberi elmét és manipulálni az emberi viselkedést. Számos vezető hatalom pszichológiai háborút viselt a közelmúltbeli konfliktusok során, többek közt Irakban és Afganisztánban. Az ilyen erőfeszítések azonban soha nem lépték túl a tudományosan bizonyított mértéket. (2)

(1) – https://sc.mil.ru/social/media/magazine/archive
(2) – https://www.rt.com/news/455523-russian-army

Forrás: Új Világtudat

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel