Az orosz csillaggyermek: a tudósok számára is felfoghatatlan ismeretekkel rendelkezik

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Messze okosabb minden földi embernél, állítása szerint egy másik világból reinkarnálódott a Földre!

Többször is bejárta már a hír az egész világot, miszerint egy Borisz Kiprijanovics nevű fiatal fiú, aki Oroszország Volgográd régiójában él, a Földre reinkarnálódott indigó gyermek.

Ő az a fiú, aki hihetetlen képességekkel és tudattal rendelkezik.

Sokak szerint az agy jóval fejlettebb, mint intellektuálisan, mind érzelmi szinten, mint egy átlag gyermeké, pláne az ő korában.

A fiú 4 évesen már olyan szinten volt, mint egy 12 éves. Hihetetlenül igényelte a természettel való kapcsolatot, és a rendellenesnek nevezett “tiltott” zónában – amit Medvedetskaya Gryada-nak neveznek – is rendszeresen járt emiatt.

Borisz néhány hónap alatt megtanult beszélni a szülei állítása szerint, másfél évesen már olvasott és 2 éves korában tudott számolni és rajzolni.

Ekkor merültek fel azok a szóbeszédek is, miszerint Boriszka a képességeit nem egy evilági forrásból merítette, és hogy egy előző életből visszamaradt “tudást” használ fel.

“Még soha senki nem tanította neki ezeket,” – mondta Boriszka anyja.

“Néha lótusz pozícióban ül, és elkezd részletes tényeket közölni a Marsról, bolygórendszerekről és más civilizációkról, ami igazán zavarba ejtett bennünket.”

A kivételes tudású fiú néhány éve azonban nagyon nyugtalanító dolgokról is beszél. Azt állítja, hogy mielőtt a Földön újjászületett, a Marson élt. Szerinte a vörös bolygó korábban ugyanolyan életteli volt, mint a Föld, de egy hatalmas nukleáris háborúban minden elpusztult a felszínén.

Persze sokan kétségbe vonták akkor, és vonják ma is Boriszka szavait, ennek ellenére sokan vannak azok, akik hisznek neki.

Végtére is senki sem tudta megmagyarázni, honnan van az a tudás, ami kisgyermekkora óta jelen van elméjében.

Mintha csak “odatették” volna a tudatába…

Talán egy indigó gyermekről van szó – gyanakodnak sokan. Ők azok a kivételes képességekkel és bölcsességgel megáldott emberi lények, akiknek komoly feladatot szán a sors az emberi létezés és élet javításában, előbbre vitelében.

Az azóta már kamasszá érett fiú ma is rendre zavarba ejti a tudósokat: olyan összefüggéseket tár a világ elé, a múlttal és a jelenünkkel, a kozmosszal kapcsolatban, amire még csak nem is gondoltak.

Éppen ezért újra és újra táptalaját adja azoknak a hangoknak, hogy a fiú tényleg egy különleges indigó generáció tagja lehet, akikből csak egy maroknyi születhetett le a Földre, hogy segítse az emberiséget.

Forrás

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel