Az orosz Atlantiszt valójában gazdag hun nomádok lakták? Feltárul a 2000 éves ősváros!

Régészek tárták fel egy prehisztorikus civilizáció maradványait és egy hozzá tartozó elveszett várost.

Nem akármit találtak az eddig víz fogságában lévő régészeti helyszínen.

A Szibéria területén megtalált helyszín megdöbbentő titkokat fedett fel.

2000 éves kincsek kerültek elő, és egy “mélyben szunnyadó”, több ezer éves álmot alvó szépség múmiája.

A területen a régészek minden évben csak június végén tudtak feltárásokat végezni, ásni, mivel csak ebben az időszakban nincs víz alatt a térség.

Emiatt meglehetősen lassan is haladtak az eddigi feltárások, de végre sikerült a végére járni a több ezer éves “település” rejtélyének.

Egy félig mumifikálódott maradványt is találtak, mely feltehetően egy nőé lehetett, méghozzá egy gazdag, tehetős nőé, mivel rengeteg kegytárggyal és kincsekkel együtt temették el őt.

A leletek és egyéb történelmi nyomok alapján nem zárható ki, hogy kapcsolat van az ősmagyar eredetű hunok és a megtalált ősi város között.

Arról van ugyanis szó, hogy gazdag hun nomádok lehettek az egykori lakók.

Minden ere utal, a sírokban ugyanis a feltárások során több a hunokhoz köthető motívumot, szobrocskát és kegytárgyat találtak.

300w, 450w, 370w, 20w, 225w” alt=”” width=”740″ height=”400″ data-src=”https://vilagfigyelo.com/wp-content/uploads/2019/07/orosz-atlantisz-hunok-1.jpg” data-sizes=”auto” data-srcset=”https://vilagfigyelo.com/wp-content/uploads/2019/07/orosz-atlantisz-hunok-1.jpg 740w, 300w, 450w, 370w, 20w, 225w” />A csuklók, övek jellegzetes állatfigurákat ábrázoltak, tigriseket, sárkányokat, lovakat.

Az orosz Atlantisz tehát könnyen lehet, hogy valóban egy elveszett hun kultúrának adott otthont.

Azt pedig már egy ideje fejtegetik a régészek, magyarságkutatók, hogy Szibéria elveszett vidékein rengeteg kincset rejthettek el az egykori hun birodalomból “kivált” csoportok.

Egy egész hagyatéka lehet ott az őseinknek, összerabolt, megszerezett kincsek, melyeket eddig még nem találtak meg.

És melyeket talán épp az orosz Atlantisz rejt magában…