Az iráni hadsereg ufókra nyitott tüzet: elhallgatott ütközet a földönkívüliekkel?VIDEÓ

Kormányszintű összeesküvés zajlik világszerte az idegen tevékenység eltusolására? A felvétel, mely bizonyító erejű lehet, vagy csak egy ügyes átverés, félreértés?

Azonosítatlan nem földinek tűnő szerkezetek a Közel-Keleten! Az események Tehran felett történtek. A légtérben a kék égen több különböző bizarr, furcsán mozgó objektum jelent meg.

Ezek olyan szerkezetek voltak, melyeket a helyiek korábban soha nem láttak. Először amerikai drónoknak gondolták őket, mert kicsinek tűntek, és egyáltalán nem volt “vadászgép” alakjuk, nem rendelkeztek szárnyakkal, sem hajtóművekkel.

Olyanok voltak, mint a repülő korongok. Az egyik ilyen lebegő tárgy feltűnően közel merészkedett az iráni hadsereg egyik csoportjához, és a katonák elkezdtek rá tüzet nyitni.

A felvételen jól látható, hogy az ufó különös mozgást végez, sokak szerint olyan manővereket hajt végre, amit földi ismert jármű nem lenne képes.

Nyugtalanító könnyedséggel hárította el a felé kilőtt lövedékeket, gyakorlatilag az iráni hadsereg tagjai nem bírtak kárt tenni benne.

Nem véletlen, hogy hamar szárnyra keltek különféle találgatások arról, hogy földönkívüli technológia által hajtott szerkezeteket támadhatott meg az iráni haderő.

A területen 2017 és 2018 között rengeteg azonosítatlan objektumot észleltek. Ezeknek csak egy részéről derült ki később, hogy az USA vagy valamely más ország gépei voltak.

Egy eltitkolt földi ütközet lett volna az idegenekkel?

Vagy valami másról van szó?

Esetleg az amerikai kormány egy titkos technológiát tesztelt a Közel-Keleten, ahol a világ szeme kevésbé “figyel”?

Bár maga a felvétel néhány évvel korábban készült, annak idején végig is söpört a neten, senki sem tudott rá választ találni.

Amerika egyenesen azt jelentette ki, hogy itt nincs semmi látnivaló, és hogy a világ ne foglalkozzon ezzel, vannak sokkal fontosabb dolgok is amiről be kellene számolnia.

Forrás