Az IMF brutális törvényjavaslatot fogadott el: ez végveszélyt jelenthet hazánk számára?


Brüsszel nem nyugszik, a harc folytatódik. Most a legfelelősségteljesebb magyarnak lenni!

Mióta új választások voltak, és egy igazi, erős legitimitású nemzeti kormány került az ország élére, azóta nem nyugszanak a külső erők.

Magyarországot megpróbálják minden létező eszközzel ellehetetleníteni.

Arra számítottak a választások előtt, hogy bele tudnak majd jelentősebb mértékben avatkozni a különféle titkos árnyszervezeteiken keresztül, és megdönteni a kormányt, hogy aztán a kvótajavaslatot átnyomják a politikán, így megszüntetve hazánk végső ellenállását.

A terveiket azonban egy Orbán Viktor nevű ember, és mögötte sok millió magyar keresztülhúzta.

Brüsszel teljesen megszégyenült, azonban nem felejt.

Azóta a magyarok elleni hadjárat igazi gőzerőre váltott… Folyamatosan támadják hazánkat, miközben megpróbálnak már az eredeti bevándorlási kvótánál is több menekültet elhelyezni a határainkon belül, és erre kötelezni a kormányunkat.

Most pedig az IMF új szabálykeretet fogadott el, mellyel könnyebben tudják felmérni a korrupció jellegét és mértékét más országokban.

Ez azért fontos, mert Brüsszel azzal vádolja hazánkat, hogy dúl a korrupció, holott az EU maga a korrupcióra alapul, arról nem beszélve, hogy nem beszámítható, részeg politikusok vezetik, lásd Juncker.

Az új rendelkezések július 1-jével lépnek életbe. Az IMF-nek nincs jogosultsága vizsgálódni korrupciós ügyekben, de lehetősége van némi nyomást gyakorolni pénzügyi segélyprogramjain keresztül.

Ukrajna esetében például nemcsak reformok bevezetésétől tette függővé a kiegészítő pénzügyi támogatás folyósítását, hanem a kelet-európai országot átható korrupció elleni valódi fellépést is feltételül szabta.

Sokak szerint ez egy újabb egyértelmű lépés Magyarország ellen.

Az EU most több fronton támad. Egyrészt ledobta a politikai atomot, és megvonhatja hazánk szavazati jogát az EU-ban, másfelől elzárhatják a pénzcsapokat.

Azzal fenyegetőznek, hogy csak akkor maradhat ez az egész büntetés nélkül, ha engedünk a kvótának, ergo feladjuk a hazánkat…


Like it? Share with your friends!

8 Comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 1. Betojtatok fiuk? Foglyon össze a magyarság mert Orbán nem tud többet sikkasztani? Remélem egy eurot sem küldenek…

  1. Kedves Mónika! Ön úgy tűnik ebből az egész ügyből semmit nem ért. Ki is választotta meg az EB tagjait? Kiknek is tartoznak felelősséggel? Milyen jogai vannak? És milyen jogai vannak az EP-nek? Milyen szerződések alapján kapjuk az EU-tól a KOMPENZÁCIÓT!!!, és nem támogatást? Mennyit fizetünk és mennyit kapunk vissza?

   1. Ez a legnagyobb probléma hazánkban hogy fogalmuk sincsen mi zajlik körülöttük, és hogyan működik ez a rendszer. Egyet tudnak csupán, Orbán lop, hová süllyedt ez a nemzet.

   2. Ennek a Csordásnak, a Monika gyenge értelműnek aki ly-nal írja hogy “foglyon” üzenem, hogy menlyen!!! innen de gyorsan.

 2. Miután elszedték a területeinket Trianonban, packázhatnak velünk. Vagyis ha legyőzzük őket, egy érvvel több a területeink visszaszerzése mellett. Na ezt már nevezném célkitűzésnek, amiben mindannyian egyet érthetünk.

 3. Remélem az Országunk kitart, és az ellehetetlenítésre törekvők, egyszer csak feladják, és megszégyenülve belátják, hogy az igazság az itt van! Lopással, csalással, korrupcióval vádolni meg, nem csak ezt a kormányt lehet, hanem mind aki épp hatalmon van! Eddig is ez volt, csendesebben, vagy hangosabban! Akik épp ellenünk vannak, és ránk erőltetni akarják az akaratukat, azok tán nem ilyenek egytől egyig? Na de bizony ilyenek, csak nagyobb a hatalmuk, a pénzük, és az erősebb kutya alapít családot… ez sajnos benne van a pakliban. Míg végelgyengülésbe ki nem múlik ez a kutya… addig sok idő eltelik a család meg szaporodik addig is általa!

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük