Az „időutazó” a robotok és emberek közötti háborúra figyelmeztet

A férfi az Apex TV-nek adott interjút. A közel 800 ezer feliratkozóval rendelkező YouTube csatorna bizarr teóriákkal és paranormális eseményekkel foglalkozik. Több különböző állítólagos időutazót kaptak már lencsevégre.

A Mirror leírása alapján Mike Franciaországban született, majd Kanadába költözött. Beszámolója szerint több titkos műveletben vett már részt. Elvileg az időgépekkel csoportos és egyéni időutazókat is küldtek már a jövőbe.
Mike már nagyjából 18 alkalommal járt 3700-ban, ahol különböző fajtájú robotokkal találkozott. Állítása szerint vannak, amik csak egyszerű gépek és vannak, amelyeket egyedi mesterséges intelligencia működtet. Néhány igazi embernek tűnt. Még katonai robotokról is beszámolt, ezek a példányok sokkal erősebbek és fegyverekkel vannak felszerelve.

A robotok felismerték az erejüket és a dominanciájukat. Szolgák voltak, de vezetőkké váltak

– mesélte a férfi.

Mike szerint 3700 szeptember 20-án kezdődik a háború az emberiség és a robotok között. Az első támadási hullámot követően elvileg az emberiség 30 százaléka elpusztul. Az emberiség egyetlen szerencséje, hogy a robotok nem fértek hozzá a nukleáris rakéták indítókódjaihoz.

Mike, az időutazó magával hozott egy robotkart is, amit állítása szerint puszta kézzel tépett le a robot testéről, miután megölte. A férfi jelenleg Ázsiában bujkál, attól tartva, hogy a kanadai szervezet meg akarja ölni, amiért elmenekült a jövőből és magával hozta a robotkart.