Az evolúció és a férfigyűlölet, azaz mit csinálnának a férfiakra fröcsögő nők az utálatuk tárgya nélkül

A nők szeretik magukat az evolúció csúcsának tekinteni, mert ők szülnek. Ezt túlhangsúlyozni leginkább a férfigyűlölő nők szokása. Amikor aztán fölvetem nekik, hogy férfiak nélkül nemhogy összeomlott volna ez a kényelmes, civilizált világ, de ki sem alakulhatott volna, akkor mindig kínos magyarázkodást, anyázást és moderáltatást kapok. Ennyi telik tőlük. De kifejezetten az ő bosszantásukra most újra leírom:

evolutionbymenhaters

A férfigyűlölők szerint az evolúció

Ha a rohadtszemét férfiak nem találták volna fel, a téglát, betont, a gépkocsikat, a hajózást, az elektronikát és vele együtt a telefont, a szoftvereket, akkor a férfigyűlölő nők még mindig a barlangban csücsülnének és bambán túrnák az orrukat.

Ha a rohadtszemét férfiak nem húznának le hosszú hónapokat a földeken, a férfigyűlölő nők rövidesen éhen döglenének.

Ha a rohadtszemét férfiak nem túrnák a földet a bányákban, egészségre ártalmas környezetben, omladozó tárnákban, az életüket kockáztatva, akkor nem lenne se szén, se vasérc… Sőt nem lenne drágakő, arany, ezüst sem, amit aztán szintén férfi ötvösmesterek dolgoznak fel, hogy végül a férfigyűlölő nőknek legyen mit ékszerként hordaniuk.

Ha a rohadtszemét férfiak fát vágni se mentek volna a régi időkben és mellesleg újabban is, akkor a férfigyűlölő nők karikára fagynának a kecóban, mert ők ugye valamiért túl arisztokraták a favágáshoz és a fűrészeléshez.

Ha a rohadtszemét férfiak nem találják fel a kinematográfiát, meg a “dolbi szörránd” hangzást, és az egész modern mozitechnológiát, akkor a férfigyűlölő nők a mai napig legfeljebb a barlangrajzokat nézegethetnék. Bár én azt gyanítom, hogy azokat sem nők készítették…

Ha a rohadtszemét férfiak nem alkotnak meg egy olyan számítástechnikai világhálózatot, aminek bárki a felhasználója lehet, akkor a férfigyűlölő nők most nem tudnák a nagyvilágba fröcskölni önnön hülyeségük okozta frusztrációjukat.

A nagyon elenyésző számú női feltalálótól eltekintve, nekem úgy tűnik, hogy minden technikai és civilizációs vívmányt a férfiak találtak ki és építettek fel. Persze a turbófeminista hisztérikák úgysem fogják ezt elismerni, mert az ugye derogál nekik. De egy ördögi női találmányt mindenesetre el kell ismernem: a férfigyűlölő feminizmust kizárólag nők találták fel.