Az európai népesség cserét, a ​Kalergi-tervet a Ferenc Pápa és a Uniós elit együtt hajtja végre

yaFiUiD
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Létezik egy olyan háttérhatalmi terv, mely már nem összeesküvés elmélet. Olyannyira nem, hogy az elmúlt években több Európai uniós intézkedés, a vezetők viselkedése, és a nemzetközi politika is bebizonyította ennek az egésznek a létezését.

A terv még a kormány által hangoztatott Soros tervnél is borzalmasabb.

Ez a terv ugyanis Európa teljes és végső megsemmisítését tűzte ki célul: a jelenlegi európai kultúra eltörlését… Rémisztő, hogy ilyen könnyedén hoznak döntéseket emberek millióinak az életéről.

A Kalergi-terv ugyanis éppen erről szól. Kalergi egyik meggyőződése volt, hogy Európána jövőben népességcserét, vagyis minimum egy kulturális és ideológiai vérfrissítést kell végrehajtani a fennmaradása érdekében. A mesterségesen előidézett népvándorlás tudatos tervezés eredménye azért, hogy Európa arculata, lakosságának összetétele gyökeresen megváltozzon.

Az elit az Európai Unió megalapítójának tartja azt, aki a fenti durva mondatot kitalálta és vallotta, mint egyfajta eszmét. Így már sokak szerint kezd összeállni a kép.  Az ő Európája. A szabadkőművesség Európája.

Richard Kalergi nevét egyetlen tankönyv sem említi meg, mégis az ő elgondolásai képezik az Európai Unió eszmei alapját.

A különböző etnikai kisebbségeket előtérbe helyező és védő intézkedések és jogszabályok összessége azzal a céllal született meg, hogy elősegítse az afrikai és ázsiai népesség európaiakkal való keveredését.

Európának 2025-ig 159 000 000 bevándorlóra van szüksége. Később pedig még többre.

Ez a terv része. vagyis a népességcsere mihamarabbi végrehajtása, mielőtt gazdaságilag és pénzügyileg összeomlik az európai társadalom.

Richard Kalergi a háttérből működve győzte meg Európa döntéshozóit az európai integráció végrehajtásáról. Már 1922-ben megalkotta a Pán-Európai Mozgalmat, amelynek célja az Új Világrend létrehozása volt. Ennek a világrendnek a vezető hatalmai az Egyesült Államok és a vele szövetséges föderális államok.

Kalergi tervének a lényegét a „Praktischer Idealismus” című könyvében fejtette ki.

Eszerint a jövő Európáját nem az óvilág őshonos népei népesítik be, hanem egyfajta alacsonyabb rendű embertípus, amely a különböző emberi fajok kikényszerített keveredésének a nyomán jön létre.

Kalergi szerint Európa népeit sárga-mongoloid népekkel és a harmadik világbeli színes népekkel kell keresztezni, hogy létrejöjjön egy önazonosság és etnikai hovatartozás nélküli, gyökértelen és soknemzetiségű kevert lakosság, amelyen a hatalmi elit könnyűszerrel tud uralkodni.

Ez sajnos megvalósulni látszik a napjainkban. Alig néhány generációváltáson belül egész Európát túszul ejti ez a párhuzamos társadalom.

A Kalergi-tervről mindenki tudott az Unió felső vezetésében, még Merkel is, és Juncker, aki ha kellett, egyszerűen félrenézett a kínos döntéshozási pillanatokban.

Ferenc pápa valójában a Kalergi-terv végrehajtását levezénylő szabadkőműves pápa: valójában csak “odatették” a pápai székbe!

Ferenc pápa nem az egyház valódi pápája, csak egy báb, akit “odatettek” Benedek pápa helyére. Az egész egy titokban elvezényelt különleges puccskísérlet volt. Olyan, amit a legnagyobb titokban hajtottak végre, hogy teret engedjenek valaminek, ami Európa és a kereszténység végét jelentheti majd a jövőben.

Arról van szó, hogy Ferenc pápa nem rendelkezik európai gyökerekkel, ezért a háttérhatalom számára kapóra jött. Mozgatható bábu volt a nagyok sakkjátékában. Egy Európával szemben idegen érzéseket tápláló egyházi vezetőt ugyanis könnyen a menekülteket támogató hullám élére lehetett állítani, és ez így is történt.

Ferenc pápa számtalan alkalommal kifejezte szolidaritását a Közel-Keletről Európába érkezőkkel szemben. Mi több, számtalan kinyilatkoztatásában szinte utasította Európa lakosságát arra, hogy mi is legyünk toleránsak és befogadók.

Az egyház mint politikai bunkósbot volt használva,m egyfajta irányelv mutatására, a tömegek manipulálására. Az emberekhez és bizonyos társadalmakhoz ugyanis a valláson keresztül lehetett eljutni, és agyatmosni, tudatot módosítani.

A jelenlegi pápa az illuminátusok, a szabadkőművesség pápája.

Ez a titkos társasági szerveződés ugyanis az, mely valójában Európa vesztét akarja, és melynek érdekében áll a menekülthullám generálása, a kontinens elárasztása bevándorlókkal.

A szabadkőművesség mindig is úgy alakította a történelmet itt Európában, ahogyan ők akarták. Minden meg volt írva, a két világháborút pedig “csinálták”, nem pedig csak úgy kirobbant.

Hitler rezsimjének pénzügyi tartalékait végigkövetve meglepődnénk, meddig és hová vezetnek a szálak… De ez már egy másik történet…

Visszatérve Ferenc pápára: egy olyan ideológia megtestesítője, mely egy átmenetet képez az egyház régi arculata és az új, “hibrid” egyház között.

Idővel a nyáját bevezeti ugyanis a sötétségbe, miközben Európában 50-100 év múlva megindulhatnak a keresztényüldözések és az iszlám rémuralma.

De miért lenne ez a célja? Kérdeznék sokan. Nos, ne feledjük, a pápa csak egy “szolgálatot” teljesít. parancsba van adva, mit kell tennie.

A háttérhatalmi társaságok Európát akarják gyengíteni, kulturálisan és ideológiailag megsemmisíteni, ezáltal a Vatikán próféciája is beteljesül majd egyúttal, amire aztán ujjal lehet mutogatni, és egy új hatalmi és vallási legitimitást építeni… Ez pedig már egy másik világ lesz.

A pápáról egyre többen beszélik legalábbis azt, hogy ő lesz a végidők Antikrisztusa, akiről csodákat fognak mesélni, és mindenki belé veti majd a bizalmát, de ő visszaél az emberek hitével, és a sötétség felé tereli majd a nyáját.

Egy biztos: a Malakiás lista szerint sok értelemben ő maga lehet az utolsó pápa, akinek az uralkodása alatt Róma leromboltatik.

Ha tényleg a gonosz vezérli, mindent meg fog tenni azélért, hogy a fénytől minél távolabb tartsa azokat, akik még hisznek.

Nem véletlen az sem, hogy korábban azt mondta, hogy a Jézussal való közeli kapcsolat veszélyes és ártalmas is lehet.

A végső előkészítés megkezdődött. A nyáj elterelése Krisztus felől elindult. A pápa egyre meglepőbb kijelentéseket tesz, miközben a Vatikán szellemileg megsemmisül a különféle megalapozott pedofilvádak, sikkasztási ügyek között.

Ferenc pápa nemrégiben újabb kijelentéssel sokkolta a közönségét. kamerák előtt, legalább 33.000 keresztény hívő előtt mondta el, hogy a Jézussal való közeli, “személyes” kapcsolatot kerülni kell, mert az nem csak veszélyes, de ártalmas is.

Ferenc pápa nyíltan kiállt az Új Világrend mellett

A Szent Egyed laikus katolikus közösség megalakulásnak 50. évfordulója alkalmából egy olyan társadalmat vizionált, amelyben nincsenek külföldiek, csak testvérek, és amely túllép a határokon. Ráadásul falak és az idegenektől való félelem megszüntetésre szólította fel a beszédében a katolikusokat és valójában mindenkit.

Sokak szerint ez egy az egyben beillik az Új Világrend víziójába. Egy egységes, határok nélküli világ, ahol minden ember egyenlő. Csak épp a hatalma nem, ők ugyanis felülről fogják majd kontrollálni a világot. Sokan azt nem értik, hogy miért mondhatott ilyet a pápa, hiszen ő eleve nem egy globális egyház feje.

Tehát senki sem jogosította fel ezekre a kinyilatkoztatásokra, hacsak nem ő már talán tud valamit az elkövetkező évekről, évtizedekről…

Az Új Világrend törekvéseit az egyház azóta akarja megvalósítani, mióta az illuminátusok beépültek a Vatikánba.  Ehhez évszázadokra volt szükségük, és csak az elmúlt években férkőztek annyira közel magához a pápához és annak hatalmához, hogy Ferenc pápa személyében végül hatalomra is jussanak.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel