Az Európai Egyesült Államok, egy lépés a világkormány felé – Rákay Philip videó

Az Európai Egyesült Államok, egy lépés a világkormány felé – Rákay Philip v
A_CIKK_SZÖVEGÉNEK_FELOLVASÁSA
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

A baloldal eltörölné a nemzeteket, és létrehozná az Európai Egyesült Államokat, ami tulajdonképpen előszobája lenne a globális pénzhatalmi hálózat által irányított világkormánynak – legújabb videójában azt vette végig Rákay Philip, hogy a baloldal hogyan szeretné nemzetközivé tenni a világot.

A kommunikációs szakember arra hívta fel a figyelmet, hogy bár most minden a világjárványról és annak kezeléséről szól, nem szabad elfelejteni, mi zajlik a politikai játszmák mögött.

“A balosok – szívük szerint – eltörölnék a nemzeteket. Először létrehoznák az Európai Egyesült Államokat, ami tulajdonképpen előszobája lenne a globális pénzhatalmi hálózat által irányított világkormánynak” – emelte ki, mi a globális baloldal hosszú távú célja.

Rákay Philip éppen ezért legújabb videójában azt vette végig, hogy milyen érdekek állnak a háttérben, és miért kell mindezt megakadályozni. Egyúttal azt kérte követőitől, hogy adják tovább az üzenetet: ne hagyjuk, hogy “nemzetközivé” legyen a világ!

Forrás …

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Oszd meg a cikket ismerőseiddel