Az EU vezetőinek bukása közeleg: információk, melyekbe európai kormányok bukhatnak bele!

Ketyeg az a bizonyos időzített bomba.

Olyan információk vannak bizonyos széfekben letétbe helyezve, melyek egyes európai vezetők politikai karrierjét szüntethetik meg végleg…

Junckernek, Merkelnek és társaiknak könnyen lehet, hogy most véglegesen harangoztak?

Egyre több olyan egymásnak némileg ellentmondó, de említésre méltó érdekes információ látott napvilágot, melyek azt állítják, hogy fény derülhet bizonyos dolgokra, adatokra.

Olyan információk ezek, melyek bizonyító erejűek arra, hogy az EU legfelsőbb elitje nem csak átverte a kontinenst, de meg is lopta a tagországokat.

Persze ezt mind tudjuk, hiszen a csatlakozó országokat gyakorlatilag gazdasági szinten végigrabolták.

Azonban állítólag fény derülhet arra is, hogy hová folyt el egész pontosan az egykori líbiai elnök Moammer Kadhafi mérhetetlen vagyona.

Kadhafinak ugyanis volt egy EU-s bankszámlája, amit a halála után nem sokkal befagyasztottak.

Arórl már korábban is voltak információk, hogy legalább 5 tagáéllam lehetett benne Kadhafi pénzének elsikkasztásában és illetéktelen felhasználásában.

Moammer Kadhafi egykori líbiai diktátor pénzalapjait 2011-ben befagyasztotta az ENSZ. Vagyis azokhoz elvben nem lehetne hozzáférni, a közelmúltban azonban kiderült, hogy több száz millió euró hiányzik ezekről a számlákról.

A Líbiai Befektetési Hatóság a napokban közleményt tett közzé az üggyel kapcsolatban. A közleményből kiderült, hogy Belgiumon kívül más országok megszeghették az ENSZ szankcióit a bankszámlák megcsapolásával.

A líbiai hatóság egy emailt is bemutatott a lapnak. Eszerint 2012. október 4-én Marc Monbaliu magas rangú köztisztviselő írt a hatóságnak egy levelet, amely szerint akkortól megszüntették azt a gyakorlatot, hogy az eltárolt összegekre eső kamatokból származó pénzeket is befagyasztották.

A belga közszolgálati televízió elérte Monbaliut, aki elmondta, hogy valóban ő írta a levelet.

Szavai szerint a kérést akkoriban nem volt oka visszautasítani – valószínűleg a pénzügyminisztériumból érkező kérésről beszélt, amelyben utasították, hogy írja meg a levelet a líbiaiaknak.

A pénzek egyébként Luxembourgban és Bahreinben landoltak.

Azt azonban egyelőre teljes titok övezi, hogy pontosan kik voltak a kedvezményezettek. Sem a líbiai hatóságok, sem pedig a belga külügyminiszter, Didier Reynders nem tudott vagy nem akart erről semmit mondani….

Olyan információkat tárolhatnak Európa egyes meg nem nevezett ügyvédi irodáiban, biztos helyen, széfekben, amelyek letétbe helyezésükkor is potenciális veszélyt jelentettek egyes elit politikai vezetőkre.

Terhelő információk arról, hogy Merkel miért is indíthatta el a Wilkommenskulturt, miért játszottak egyes európai vezetők össze az USA-val annak érdekében, hogy a menekülthullám Európát legyalulja, és hogyan, és pontosan miért is zajlott, zajlik az a bizonyos erőltetett integráció, és Európa kevert fajúvá tétele…

Hogy napvilágot látnak-e ezek az információk az elkövetkező hónapok sorsdöntő politikai harcai előtt, azt egyelőre nem tudni.

De ha elsütik ezt a bizonyos gyújtószerkezetet, az sokak karrierjébe kerülhet…

Forrás